0

Help ik ben verbrand

B
Skin care

1

Het seizoen van de terrasjes en de zomerse cocktails is weer in zicht! Met de volgende huid- en haarproducten kan je guilt-free genieten van het zonnetje.

Er is niets zaliger dan op een terrasje te zitten en ondertussen een mooi kleurtje te krijgen. Wel is het altijd belangrijk je goed in te smeren, want je wil niet thuiskomen met een rood aangeslagen gezicht! Deze beautymerken komen to your rescue met hun zonneproducten!

Bij Rituals vind je bijvoorbeeld een hydraterende gezichtscrème met anti-aging effect en een zonnebescherming van factor 30 of factor 50. Twee vliegen in één klap! Biotherm lanceerde nog maar net een zonnecrème die je zowel op de droge als natte huid kan aanbrengen, ideaal voor een dagje aan het zwembad of het strand!

After Sun

Ben je je toch vergeten in te smeren en heb je een rood kleurtje, dan kan Rituals Aftersun je pijn verzachten en de roodheid doen verdwijnen. De Lierac Sunific Aftersun Serum is een wondermiddeltje om je huid te herstellen na het zonnen en de rimpels, vlekken en uitdroging tegen te gaan. Voor een betere nachtrust kan je wat lavendelmist van L'Occitane op je lakens sprayen.

Hair Care

Ook je haren moeten beschermd worden tegen de zon! Met de Phyto Plage beschermende olie behoud je de kleur & glans van je haar en creër je tegelijkertijd een beachy wetlook.

Voilà, met deze productjes ben je gegarandeerd klaar om de zon te trotseren, Sun Safe!

27.06.2016
Geschreven door Babs GabrielWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten