0

#HELLOOTILIA

F
Looks

7
30.08.2016
Geschreven door Belmodo Kids Special

Yelena en Eloise zijn terug! Ze breidden hun team uit met Otilia, het enige Kirilove-kid met een eigen hashtag.

Onze laatste interventie hier op Belmodo dateert van toen ik Eloise nog wijs kon maken dat chocolade eten haar bruin zou doen uitslaan waardoor ze, uit schrik om er uit te zien als een aapje, haar chocolade liet liggen en ik die dan stiekem kon verorberen. Dit keer vroeg Zalando ons om het woord te nemen. With pleasure!

#HelloOtilia
7
Foto © Nathalie Samain
#HelloOtilia
7
Foto © Nathalie Samain

Vermoedelijk hebben onze bekentenissen over het aantal Pax-kasten en schoenen van onze liefste mama wat stof doen opwaaien. Zo werd haar kredietkaart door daddy dear verknipt tot confetti om ons huis te besparen van een verzakking. Helaas heeft dat haar niet belet van rustig verder te doen met het uitbreiden van haar collectie designer stiletto’s en inmiddels dienen de extra aangekochte Pax-kasten als pilaren op de begane grond, kwestie dat ons huisje blijft recht staan.

#HelloOtilia
7
Foto © Nathalie Samain
#HelloOtilia
7
Foto © Nathalie Samain

In tussentijd moest onze allerliefste mama haar dressing/extra kamer echter wel ontruimen en komaf maken met de 1001 kledingstukken die ze zelfs niet meer wist dat ze bezat, dit omdat we een jaar geleden een nieuwe telg in de familie Engels – Kirilove hebben mogen verwelkomen …

Een bijzonder exemplaartje dat mogelijk nog gekker is dan Eloise en ik samen, maar ontzettend lief, pluizig als een Monchichi en wederom van het vrouwelijk geslacht - papa heeft namelijk niet goed opgelet tijdens de lessen 'hoe maak ik een jongetje'.

#HelloOtilia
7
Foto © Nathalie Samain
#HelloOtilia
7
Foto © Nathalie Samain

Ze "tladedade dadet” gans de dag door en trekt voortdurend gekke snuitjes, ze heeft een dik buikje, kan soms harder stinken dan een stinkdier en ze heeft ook Dracula-tanden. Net als ons begint ze spontaan te poseren wanneer er een iPhone op haar gericht wordt en ze wordt helemaal wild - as in psycho - wanneer ze een dame blanche detecteert.

Mama & papa hebben dit goddelijk klein schepseltje aka onze levende pop, Otilia gedoopt en hebben en passant ook nog een # bedacht … We kid you not! Je moet namelijk weten dat wij al jaren wachten op ons persoonlijke intergalactische herkenningsteken, zonder al te veel resultaat. Just sayin’, dear mommy & daddy … misschien dat deze publieke klaagzang van jullie pre-Instagram kids kan helpen om weldra opgenomen te worden in de wondere wereld der hashtags

WEARING

Kids special, thanks to Zalando! Ontdek Zalando op Facebook, Pinterest, TwitterInstagram en YouTube

Zalando trakteert tijdens de Belmodo Kids Week

Bovendien scoor je van maandag 22 augustus 2016 t.e.m. zondag 11 september 2016 de mooiste items uit de Zalando-kidscollectie met 15% korting. Zo zullen ook jouw mini's stralen tijdens hun eerste schoolweken!

  • Vouchercode: KDSBLMAFB
  • Korting: 15% op een minimale bestelwaarde van € 100
  • Voorwaarden:  De kortingscode van 15% is geldig van 22.08.2016 t/m 11.09.2016  bij orders met een minimale bestelwaarde van € 100 (express levering kosten niet inbegrepen). Enkele merken kunnen uitgesloten zijn van deze actie. De kortingscode is uitsluitend geldig op de Kids categorie. De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere acties en is niet inwisselbaar voor geld. Lounge-artikelen zijn uitgesloten. Niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen. Eén keer bruikbaar per klant.

Met dank aan de Plantentuin van Meise. Alle kleding verkrijgbaar bij Zalando
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten