0

Hello gorgeous

F
News

3
10.11.2014
Geschreven door Karin Nunez de Fleurquin

Ik vind het super leuk dat ik guest editor bij Belmodo kan zijn. Zo kan ik mijn vreugde met jou delen, want mijn webshop wordt eindelijk gelanceerd, yihaa!

Last call

Nog leuk nieuws voor jou: Als je nu naar www.karinnunezdefleurquin.com gaat, kan je je registreren en krijg je een 10% launch discount code.

Behind the scenes

Ik wil je graag nog een backstageblik geven bij de laatste shoot voor de launch van de webshop. We shootten bij Studio Dubois, met mijn dream team: Sofie Coreynen was de fotografe van dienst. De styling werd gedaan door Deborah Bloemen en Eva Peeters nam de make-up voor zich. Ze zijn niet enkel zeer professioneel, maar ze zijn ook nog eens superleuk om mee te werken. De hele tijd lachen en plezier maken. Het is belangrijk jezelf te omringen met mensen die je positief stimuleren, inspireren, je aan het lachen brengen, je beter maken, kortom: mensen die je gelukkig maken.

Hello gorgeous
3
Foto © Karin Nunez De Fleurquin

Ik wilde tijdens de shoot een speelse, kleurrijke sfeer creëren, maar er moest zéker ook een tikkeltje humor inzitten. Dus zie hier, speciaal voor jou mijn backstage collage:

Hello gorgeous
3
Foto © Karin Nunez De Fleurquin

En ten slotte wil ik natuurlijk ook nog mijn fantastische modellen bedanken, thanks ladies!

LOOKING FOR SOME HAIRFUN TODAY? Check out & follow #nomorenoname #theponyclubantwerp
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten