1

Healthy mind, healthy body

F
News

18.06.2016
Geschreven door Jani Kazaltzis

Of de camera echt ’10 pounds adds’ dat weet ik nu helemaal zeker. Dat ik hard mijn best doe om gezond te eten en genoeg te bewegen dat weet ik wel 100% zeker!

Ik probeer vrij gezond te eten maar ik ben zeker niet de gezondste persoon ever hoor. Bovendien denk ik dat er tegenwoordig veel mensen eigenlijk echt wel hun best doen om erop te letten wat er op hun bord terecht komt. Al dat fitnessen heeft volgens mij ook niet veel zin als je 2 x maal in de week frieten gaat halen. Beetje zonde van de moeite als je het mij vraagt dus ik probeer best streng te zijn voor mezelf.

Voor ik aan mijn work-out begin, eet ik bijvoorbeeld drie eieren en 200 gr spinazie. Na mijn sessie eet ik dan onmiddellijk 200g groentjes met 150g vlees of vis. Daar ben ik dan wel vrij consequent in.

Gezond eten is vaak ook een kwestie van georganiseerd zijn. Zo bereid ik mijn maaltijden voor de volgende dag steeds de avond voordien voor. Of ik daar lang mee bezig ben? Bwo ik heb een stomer (mijn grote held) en die zorgt dat alles klaar is in één minuut. Handig!

Je hoort het mensen wel vaker zeggen maar voorbereiding is echt key voor wie gezond wil eten. Zo zwier ik ’s avonds gewoon 4 kipfilets in de oven en dan kan ik daar 2 à 3 dagen van eten. Ik heb gezegd dat ik gezond probeer te eten, niét dat ik een keukenprinses ben hé, haha!
Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo