0

#Healthisbeauty

F
News

4
22.07.2015
Geschreven door Sophie Mommaerts

Sophie Mommaerts probeert zo gezond mogelijk te leven.

Ik probeer zo gezond, lokaal en biologisch mogelijk te eten, maar ik neem niet echt de tijd om naar de goeie winkels of bij de boeren te gaan. We hebben wel een mini-moestuin, met allerlei kruiden en wat sla, courgetten en pompoenen.

Healthisbeauty
4
Foto © Sophie Mommaerts

1 keer per maand laat ik mijn foodbag.be of hellofresh.be thuis leveren. Op basis van hun menu en ingrediënten kan ik zonder nadenken iets lekker klaarmaken. Verlost van de “Wat eten we vandaag?” en van de boodschappen voor een week.

Healthisbeauty
4
Foto © Sophie Mommaerts

Ik ben eigenlijk geen grote fruitfan, maar ik deel dagelijks de fruitpap van mijn zoon. Een goeie gewoonte op het einde van de dag. Zo vermijd ik het verlangen naar chips 1,5u later. Ik mix van alles samen, ook met gember, kurkuma (of turmeric - hét antikankerkruid) of muntblaadjes. Zo heeft mijn smoothie altijd een andere smaak.

Ik gebruik hier de hashtag #HealthisBeauty omdat ik merk dat veel klanten bij mij producten kopen omwille van het gezonde aspect. Vrouwen willen er mooi uitzien maar sommigen hebben een erg gevoelige huid, een ziekte of kiezen er bewust voor om chemische producten te vermijden.

Er zijn ook veel vrouwen die biocosmetica kopen alleen voor de zalige geuren en de exclusieve merken, maar ze zweren allemaal bij natuurlijke ingrediënten.

Healthisbeauty
4
Foto © Sophie MommaertsWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten