0

Head over heels

F
News

3
02.10.2016
Geschreven door Josje Huisman

In mijn vorige post had ik het over m’n indrukwekkende hoedencollectie en deze keer heb ik het graag over mijn tweede liefde: mijn schoenen!

Blame it on being Dutch, maar ik ben best verstandig wanneer het over centen gaat … behalve als er plots schoenen in het spel komen. Dan lijkt het soms alsof er geen rem op zit. Ik kan moeilijker aan schoenen weerstaan dan aan handtassen. Geef mij maar schoenen!

Schoenen pakken voor de shoot in Tokyo
3
Foto © Filip Van Roe

Niet dat ik nu elke week schoenen van € 600 koop, maar als ik er koop dan doe ik wel graag de investering. Zeker als het een uniek design is dan beleef ik er ook ongelofelijk veel plezier aan. Alleen al het feit om dan die pareltjes in je schoenenkast te zien schitteren … Love it!

Mijn boek #dresscodejosje was ook nog eens een prima reden/excuus om me nog eens lekker te laten gaan. Want ja ‘styling is alles’ hé.

Mijn absolute favorieten zijn mijn welbekende Yves Saint Laurents die te pas en te onpas opduiken. Daar heb ik nog steeds veel plezier aan!

Daarnaast doe ik ook nooit mijn rode lakleren Jimmy Choos weg. Die tillen mij gewoon naar een andere niveau .. letterlijk!

Schoenen pakken voor de shoot in Tokyo
3
Foto © Filip Van Roe

Weet je, je moet gewoon investeren in een schoen met een goede leest. Ik heb best wel moeilijke voeten, ik heb echt danseresvoeten die heel veel hebben meegemaakt. In hoge hakken is dat soms nogal eens problematisch. Het perfecte excuus waarom ik met veel plezier een aardig bedrag uitgeef aan een paar schoenen!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten