1

Have fun at work day

F
News

Vandaag is het in Amerika National Have Fun At Work Day. Omdat dit eigenlijk heel universeel is geven wij enkele tips die voor een toffe werkomgeving zorgen.

Het is al talloze keren bewezen, een aangename sfeer op the office zorgt voor een grotere productiviteit. Daarnaast is het gewoon ook plezanter om ergens 8 tot 9 uren te zijn waar je je goed voelt en waar je plezier kan hebben. Omdat het soms niet evident is om activiteiten te verzinnen geef ik je enkele tips & tricks mee. Have fun!

Trivial Pursuit

Neem een voorbeeld aan de immens populaire TV show 'Het Eliand' en organiseer tussendoor Trivial time. Op die manier bevorder je de collegialiteit, zeker als je collega's zich opdelen in verschillende teams. Op die manier 'breek' je je dag en is er ruimte voor ludieke intermezzo's. Af en toe eens zeggen dat je blij bent dat iemand in je (quiz) team zit hoort er natuurlijk ook bij.

After Work

Op Belmodo HQ zijn we grote voorstander van after work drinks. Zowel op kantoor als buitenshuis kan je af en toe een kleine get-together organiseren, op die manier leer je je collega's nog net iets beter kennen. De boog hoeft niet altijd gespannen te staan en een after work zorgt er voor dat de sfeer wat meer laid back is. Gewoon zorgen dat je niet té veel shotjes drinkt...

Team Building

Om de zoveel tijd een hele dag inplannen waar je met je collega's leuke activiteiten doet? Gewoon doen! Een actieve out doors of samen een festival doen, het kan allemaal. Zorg gewoon dat de plannen afgestemd zijn op wat je medewerkers graag doen. 

Vier elkaar

Elkaar in de bloemetjes zetten is voor iedereen leuk. Is er iemand jarig of viert iemand z'n work anniversary? Zorg voor een klein cadeautje! Ben jij degene die iets te vieren heeft? Ga dan bij de bakker of traiteur langs en voorzie iets lekkers om te eten en drinken. 

Bij Belmodo is het 's middags altijd ontzettend gezellig. Iedereen zit samen aan tafel, praat over koetjes en kalfjes en er wordt altijd heel wat afgelachen. Liever even weg van die kantoormuren? Reserveer dan gewoon ergens een tafeltje en je begint gegarandeerd met een glimlach aan je tweede shift.

Accessorize, accessorize, accessorize!

Een coole werkomgeving is niet alleen aangenamer, het zorgt er ook voor dat je met plezier komt werken. Geen afgeschermde cubicles maar een open ruimte waar je makkelijk met elkaar kan communiceren. Om alles nog wat meer persoonlijkheid te geven kan je je bureau wat opfleuren met coole accessoires. Onze Belmodo Koen kiest resoluut voor alles wat met katten te maken heeft, ik ben fan van kleine cactusjes, Belmodo Astrid heeft sinds kort een kitschy, maar awesome pony op haar bureau staan... Je ziet, er is keuze genoeg en het zorgt voor een persoonlijke toets.

Smile!

Toch is de beste raad die ik je kan geven om zo veel mogelijk te lachen... Colleagues who laugh together, stay together!
Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo