0

Happy Birthday Miley!

F
News

8

De vroeger oh zo preutse Hannah Montana is opengebloeid tot een zelfzekere vrouw die we kennen als Miley Cyrus. Vandaag blaast ze 23 kaarsjes uit! Happy Birthday Miley!

Ook al loopt MIley graag in haar nakie rond heeft Stylight speciaal voor haar verjaardag haar meest memorable outfits verzameld. To celebrate her birthday sommen we enkele van haar iconische appearances en outfits op. Enjoy!  

Happy Birthday Miley!
8
Foto © Stylight

2013 was a good year for Miley. Je herinnert je zeker en vast wel haar optreden met Robin Thicke tijdens de VMA’s. We zagen haar al twerkend met een schuimrubberen vinger in haar hand en een glittery teddy leotard. Werkelijk iedereen was in shock! Het woord ‘Twerking’ kreeg trouwens ook een plaatsje in de Oxford dictionary wat nogmaals voor een vlaag van verbijstering zorgde. Thanks Miley!

Happy Birthday Miley!
8
Foto © Stylight
Happy Birthday Miley!
8
Foto © Stylight

Niet lang na het onvergeetelijke optreden kwam ze slingerend op ons af. Een sloopbal met (en zonder) lingerie en bloedrode doc Martens, meer was er niet nodig. Everybody absolutely loved it aangezien haar video ‘Wrecking Ball’ in de eerste 24 uur al 19 miljoen keer werd bekeken.

Toen kwam Halloween en zagen we zowel Paris Hilton als Harry Styles verkleed als Miley. Zelf besloot Miley wederom de naked tour op te gaan en ging ze als Lil Kim verkleed. Denk paarse pruik en tepelplakkers die nu tot één van haar handelsmerken behoren.

2014 was het jaar waar haar 4e tour plaatsvond aka ‘The Bangerz Tour'. Hier zagen we grote tongen, opblaasbare hotdogs en twerking… heel veel twerking! Eén van de highlights van deze tour was gegarandeerd haar pakje versierd met cannabisblaadjes dat ze droeg bij haar openingsact. 

Happy Birthday Miley!
8
Foto © Stylight

Fast forward to anno 2015 waar ze zelf de kans kreeg de MTV Video Music Awards te presenteren. Miley went big en verscheen in maar liefst 11, niets verhullende, outfits van o.a. Atelier Versace, Agatha Ruiz de la Prada en House of Holland.

Haar stijl, die ze zelf omschrijft als en mix tussen white trash en Chanel, trok ook de aandacht van niemand minder dan Marc Jacobs. Voor hem schitterde zij in de voorjaarscampagne. Ook Karl Lagerfeld zag potentieel in Miley toen hij haar persoonlijke fotograaf werd voor V magazine. Hij stylde haar in een leuke fluffy blauwe body van Fendi (waar Herr Karl creative director is).  

Happy Birthday Miley!
8
Foto © Stylight
Happy Birthday Miley!
8
Foto © Stylight

The cherry on top was wanneer ze meeliep in de show van Jeremy Scott tijdens New York Fashion week. Dit volledig in het kader van hun ‘Dirty Hippie’ samenwerking. Zo werden veel van de accessoires uit de collectie gemaakt met de dingen die haar fans haar toegooiden tijdens optredens.

Tijdens Satuday Night Live, dat ze voor de 3e keer presenteerde, zagen we haar shinen in een 60s mini jurkje en een mutsje versierd met bloemen. Very un-Miley like

Happy Birthday Miley!
8
Foto © Stylight

Zaterdag 19 november 2015 startte ze haar nieuwe tour van 8 concerten in Amerika. Wij zijn alvast benieuwd wat ze (niet) zal dragen tijdens haar shows. En wat wij ons nog afvragen: what will 2016 bring for Miley? Wij kijken er al naar uit! 

23.11.2015
Geschreven door Erika ApolinarioWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten