0

Happiness

F
News / Trends

4
07.02.2012
Geschreven door Wouters & Hendrix

Afgelopen zaterdag werd onze nieuwste collectie ‘Happiness’ gelanceerd in onze winkels in Antwerpen & Brussel.

Het bedenken van een nieuwe etalage bij de collectie is voor Karen en mij de kers op de taart. Bij het ontwerpen van een collectie vertrekken we steeds van een herinnering of een bepaalde sfeer. Die proberen we dan te verwoorden door kleuren, materialen en een specifieke beeldentaal.

Belmodo-wouters-hendrix-1
4
Foto © Wouters & Hendrix

Voor onze zomercollectie was de toegepaste keramiek uit de 50'er jaren ons vertrekpunt, de zachte mengkleuren, het artisanale. Geen enkel stuk is identiek wanneer het met de hand wordt gemaakt, iedere vorm is uniek.

Belmodo-wouters-hendrix-2
4
Foto © Wouters & Hendrix

Om het idee van het unieke door te trekken zijn we op zoektocht gegaan naar oude borden op rommelmarkten en kringloopwinkels. We lieten ons inspireren op een oude Joodse traditie om op je 50ste verjaardag 50 borden stuk te gooien met op ieder bord een ergernis uit je afgelopen 50 jaar getekend.

Belmodo-wouter-hendrix-3
4
Foto © Wouters & Hendrix

Zoals je je wel kunt inbeelden, moet dit een enorme opluchting zijn voor de jarige. Wij hebben voor onze etalage ook op ieder bord een ergernis of grap getekend, deze tekening maakt ieder bord weer uniek en apart. 
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten