0

Hannah Jinkins’ collectie binnenkort bij H&M te koop

F
News

4

Wie binnenkort H&M binnenstapt zal verrast worden door een nieuwe, jonge en vooral speciale collectie van Hannah Jinkins.

Deze 25-jarige Britse won de H&M Design Award en pronkt nu met haar capsulecollectie bij H&M. 

Hannah Jinkins’ collectie binnenkort bij H&M te koop!
4
Foto © Vogue

In december 2015 won ze de finale en sindsdien werkt ze nauw samen met het designteam van H&M om verschillende items uit haar collectie verder te ontwikkelen.

De designs van Hannah zijn gekenmerkt door haar dynamische silhouetten, haar nieuwe coupeer-en drapeertechnieken en heel wat bijzondere details. Zo gebruikt ze doorheen haar collectie nietjes om de stof in vorm te brengen en vouwen bij elkaar te houden. Cool right?

Hannah Jinkins’ collectie binnenkort bij H&M te koop!
4
Foto © Hannah Jinkins

Als je kijkt naar haar stuks zie je dat ze iets weg hebben van werkkleding. Ondanks de werkkledij vibe slaagt Hannah er toch in om haar items vrouwelijk te houden. Met behulp van vouwen, plooien en nietjes maakt ze haar oversized designs toch nauwsluitend en creëert ze zo een vernieuwende vrouwelijk look. 

Hannah Jinkins’ collectie binnenkort bij H&M te koop!
4
Foto © Hannah Jinkins

Vanaf donderdag 20 oktober 2016 kan iedereen een ‘Hannah Jinkins’ kopen zowel online als in de verschillende H&M shops! Wij zijn alvast enthousiast! Hannah, you go girl!

12.10.2016
Geschreven door Janne LauwersWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten