0

Halfnaakte modellen en gratis vodka

F
News

3
07.07.2014
Geschreven door Tom Eerebout

Een paar weken geleden was het weer Fashion Week hier in Londen! Deze keer was het aan de mannen.

Ik ben 1 van die mensen die echt niks heeft met fashion week, tenzij ik moet werken wat ik deze keer moest doen, maar anders kijk ik wel naar de shows vanuit mijn zetel in mijn pyjama. Dankzij al die livestreams moet ik mijn huis niet meer uit, lang leve het internet! Perfect voor iemand met sociale angsten.

Halfnaakte modellen en gratis vodka
3
Foto © Tom Eerebout

Maar deze keer moest ik eruit. Ik stylde namelijk de presentatie van Alan Crocetti. Alan is een juweelontwerper en ik had de taak van stylist en casting director gekregen. Ik hoor jullie al juichen “CASTINGS!!!!” maar voor mij is dat echt de duivel, zoals ik al liet merken heb ik “social anxiety” zoals mijn psychiater het noemt en een hele dag met modellen praten is voor mij niet echt een plezier.

Maar werk is werk en uiteindelijk is 2 dagen naar halfnaakte mannen kijken nu ook weer niet zo slecht, zolang ik er maar niet te veel moet tegen zeggen. Maar ik loop vooruit … 1st moesten we beslissen wat de modellen gingen aandoen, Alan is een juweelontwerper dus kleren waren er niet. Zijn inspiratie was ziekenhuizen en fight club dus lieten we zwarte ziekenhuisjurkjes maken die er uiteindelijk best manly uitzagen, al zeg ik het zelf.

Halfnaakte modellen en gratis vodka
3
Foto © Tom Eerebout

Dan hadden we de hair en make-up test met Gina Blondell en Liam Curran. Toen dat eenmaal beslist was en er genoeg alcohol gevloeid was, werd het tijd om de modellen te boeken. Paar dagen later was het showtime of presentation time. Nadat het licht beslist was, modellen waren aangekleed en op de set stonden, kon het beginnen.

Alle fashion mensen, stylisten, journalisten, wannabe’s enzovoort maakten hun weg naar binnen in de Old sorting office, een oud warehouse en terwijl zij allemaal rondkeken, gingen ik, Gina en Liam naar de open bar wat na een uur het effect gaf dat we op 1 of andere arty afterparty zaten, een sfeer die geen enkele livestream je kan geven!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten