0

Hairdresser Awards 2015

F
News

5
27.02.2016
Geschreven door Basten Basstanie

Mijn mastercollectie 'Thanatos and the Selkie' viel op tijdens de eindshow en kapster Famke Van Den Ackerveken wou hiermee shooten voor de Hairdresser Awards! Top!

Tijdens mijn eindejaarsdefilé werd ik aangesproken door kapster Famke Van Den Ackerveken. Ze is colorist voor Redken en zit ook in het artist network voor Redken. Ondanks haar jonge leeftijd heeft ze haar eigen salon in Mol, namelijk ‘Omme & Famme kwafuur’.

Waarom ze me aansprak? The title says it all. Ze doet mee aan de Hairdresser Awards en was geïnteresseerd om voor haar shoot en werk gebruik te maken van mijn ontwerpen.

Zelf was ze nog op zoek naar een topteam om mee samen te werken. Dat team was niet zo’n moeilijke zoektocht. Zelf had ze alvast haar modellen gestrikt voor haar creatieve kapsels. Gil Nies, Valeir Baelus en Indy Vatteroth lieten zich van hun mooiste kant zien! Indy zien we in de toekomst nog terugkeren!

Hairdresser Awards 2015
5
Foto © Aaron Lappeire
Hairdresser Awards 2015
5
Foto © Aaron Lappeire

Aangezien ik net met een geniaal team had samen gewerkt, gaf ik haar wat contacten door en een nieuw dream team was gelanceerd. Heike Vanreusel en Feben Peeraer stonden in voor de styling en de modellen. Charlotte Blommaert stond opnieuw paraat voor de make up en Aaron Lappeire was ook weer van de partij om toppers van foto’s te nemen!

Hairdresser Awards 2015
5
Foto © Aaron Lappeire
Hairdresser Awards 2015
5
Foto © Aaron Lappeire

Het resultaat? Een welverdiende plaats in de top 5 van de hairdresser awards 2015!
 
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten