0

Haarborstels die je leven veranderen

B
Hair

6

Soms werkt al dat haar gewoon niet mee. Dat kan natuurlijk ook aan je borstel liggen, gebruik je wel de juiste borstel?

Een haarborstel gebruik je sowieso, dan kan je maar beter meteen een goede kopen, right? Er zijn borstels van elk budget voor elk haartype. Net zoals in de liefde vind je niet altijd meteen de juiste, om je zoektocht wat vooruit te helpen, stel ik enkele toppers aan je voor (borstels not boyfriends):

Tangle Teezer

Meet de Tangle Teezer. Je hebt hem zeker al eens gezien maar misschien nog niet in huis gehaald. Tangle Teezer is nochtans een miracle worker als je heel wat knopen hebt. Hij doet je nooit pijn en trekt niet aan je haar. Klinkt magisch! Hij is wat duurder dan een gemiddelde borstel maar hij is zijn prijs helemaal waard als je elke ochtend die pijnlijke knopen moet uitkammen. Je vindt Tangle Teezers trouwens in alle maten, kleuren en prints.

Haarborstels die je leven veranderen
6
Foto © Tangle Teezer
Haarborstels die je leven veranderen
6
Foto © Tange Teezer

Mason Pearson

Mason Pearson is royalty onder de borstels. Je mama of zelfs je grootmoeder heeft er misschien wel eentje in huis. Mason Pearson gaat al jaren mee, voor een reden. Elke Mason Pearson-borstel is met de hand gemaakt. Hij is perfect voor alle haartypes en goed voor het masseren van je hoofdhuid, je kan helemaal niks fout doen met deze borstel. 

Haarborstels die je leven veranderen
6
Foto © Morrocan oil
Haarborstels die je leven veranderen
6
Foto © Mason Pearson - € 109,90
Haarborstels die je leven veranderen
6
Foto © Anthropologie

Moroccanoil Ceramic Paddle Brush

Moroccanoil is dé hype als het gaat om shampoo en conditioner maar ze maken ook borstels. Deze borstel is samengesteld uit keramisch en ionisch materiaal, wat zorgt voor gelijk verdeelde warmte verspreiding. Ideaal voor ladies die veel warmte op hun haar gebruiken. Hij is prima voor alle lengtes.

Natura Faller

Curly girls ook voor jullie bestaan er (echt) handige borstels. We know the struggle, krullen kammen loopt meestal niet goed af. Zachte houten borstels zijn daarom geschikt voor krullend of fragiel haar. Ze genereren geen extra frizz of elektriciteit. Door de wijde tanden worden je krullen ook niet uit elkaar gekamd. Op Louland vind je de Natura van Faller voor je krullen.

Juiste borstel in je leven? Check. Haar gekamd en gestyled? Check. Let's go!

26.04.2016
Geschreven door Florence Van de VeldeWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten