0

H&M loves Coachella

F
News

4

H&M start het festivalseizoen met een nieuwe Coachella samenwerking. Het resultaat is een line-up van iconische stukken die de vibes en de freedom van het festival uitstralen.

H&M lanceert een nieuwe collectie met het wereldberoemde muziekfestival Coachella, het gaat om een co-branded collectie voor boys & girls onder de naam #HMLovesCoachella. H&M gaat voor een streetsmart collectie die speelsheid en gemak uitstraalt.

De collectie zal op donderdag 31 maart 2016 gelanceerd worden, maar hier krijg je al enkele foto's te zien.

De nieuwe H&M-collectie met Coachella
4
Foto © H&M
De nieuwe H&M-collectie met Coachella
4
Foto © H&M
"H&M loves Coachella en ze deden een geweldige job in het vertalen van de neo-hippie geest en de bohemian energie die essentieel is voor het festival." - Hailey Baldwin

De campagne werd opgenomen in de woestijn net buiten Los Angeles, en zet Hailey Baldwin en haar squad members Adwoa Aboah, Julia Cumming, Luka Sabbat en Ash Stymest in de spotlights.

De campagnebeelden stralen een gevoel van samenhorigheid en plezier uit.

De H&M loves Coachella-collectie ontstond uit een productieve samenwerking. Zowel H&M als het Coachella-team waren actief betrokken in alle beslissingen. Het resultaat is een line-up van iconische stukken die de vibes en de freedom van het festival uitstralen. De totale look gaat om mixen, niet matchen, en vrijheid uit te stralen.

De nieuwe vrouwencollectie van H&M
4
Foto © H&M

In de vrouwencollectie vind je folk-bloesjes, kralen en fringed tops, jumpsuits met prints, cut-off denim en flaphoeden. Daarnaast maken zonnebrillen en boots de look af. Bij de mannencollectie gaat het om T-shirts en hemdjes met drukke prints, bermuda's en denim shorts.

H&M was het 1e merk dat samenwerkte met het Coachella festival om een kledinglijn op te starten. Door het grote succes van vorig jaar, hebben ze beslist om dit seizoen nog een groter en rijker aanbod te brengen. Yay for us!

16.02.2016
Geschreven door Lauren De MaereWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten