0

H&M - Fashion voor je gezicht

B
Make-up

7
16.11.2015
Geschreven door Nanja Massy

In september lanceerde H&M hun nieuwe beauty-afdeling met allerlei hebbedingen voor je beauty bag, haar en lichaam.

H&M - Fashion voor je gezicht
7
Foto © Belmodo

Ik was heel aangenaam verrast van de kwaliteit van deze producten, dus creëerde ik een beauty look met mijn favorieten uit de collectie:

  • Fixeer poeder, Perfectionist Finishing Powder in de kleur 'Golden Beige
  • Oogschaduw palet Aubergine Dream, Nine curated Shades & endless looks
  • Pure Radiance Powder Blusher, Sheer coverage & Luminous Finish in de kleur ‘Deep Brown
  • Clean Canvas Lip Scrub 
  • Cream Lip Colour '008 So Cocoa’ 
  • Lip Colour - to - Go 'Watercolour Coral'
H&M - Fashion voor je gezicht
7
Foto © Belmodo
H&M - Fashion voor je gezicht
7
Foto © Belmodo

Door het gebruik van deze producten kan je een look creëren volledig binnen je eigen stijl. Je kan kiezen voor een fris natuurlijk resultaat door het gebruik van de natuurlijke lip kleur in koraal  'Lip Colour-to-Go Coral’ en de matte oogschaduwkleuren of je gaat all the way voor een spectaculaire feestlook door het gebruik van de donker bruine lippenstift '008 So Cocoa’ en glanzende oogschaduw.  

Ik start met het fixeerpoeder, 'Perfectionist Finishing Powder' over heel het gelaat dat zorgt voor een egale en niet glimmende teint. De verpakking oogt luxueus met het kleine spiegeltje erin verwerkt, heel handig & makkelijk om onderweg bij te werken. 

H&M - Fashion voor je gezicht
7
Foto © Belmodo
H&M - Fashion voor je gezicht
7
Foto © Belmodo

Metallics zijn helemaal in dit seizoen en daar heeft ook H&M aan gedacht met dit 'Aubergine Dream’ oogschaduwpallet met paarse en bruine kleuren. 4 kleuren van de 9 bestaan uit matte tinten, ideaal om het palet ook overdag te gaan gebruiken. Zorg ervoor dat je een mooie degradé maakt van lichte naar donkere kleuren startend in de ooghoek en zo naar het uiteinde van je bewegend ooglid.

Het is altijd mooi om je gezicht een gezonde gloed te geven met een blush. Deze 'Pure Radiance Powder Blusher’ in een warm, diep bruine kleur geeft die mooie sunkissed skin zelfs in de winter. Plaats hem op de appeltjes van je wangen voor een jong en fris resultaat en schuin onder het jukbeen om je jukbeenderen te accentueren.

Voor we de lippenstift plaatsen nog even de lippen goed scrubben met de 'Clean Canvas Lip Scrub’ voor een extra mooi en egaal resultaat van de lippenstift.

H&M - Fashion voor je gezicht
7
Foto © Nanja Massy

Zo zie je maar, als je voor de feestdagen een look wil creëren hoeft deze helemaal niet duur te zijn. Neem een kijkje in de Beauty Department van H&M en laat je verleiden door al hun prachtige verpakkingen en kleuren. 
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten