0

Guerilla

F
Looks

10
31.05.2013
Geschreven door Elisa Lee

Op zaterdag 1 juni 2013 viert Antwerpen feest, de opening van de nieuwe Nationalestraat. Als goede buurman van deze straat vieren wij maar al te graag mee!

Op die speciale dag willen wij onze klanten verwennen met een superdeluxe winactie! In de buurt van de Kammenstraat zullen 10 foto's van handjes met een Elisa Lee juweel in het straatbeeld hangen. De bedoeling is dat je als eerste 1 van de handjes vindt en ze naar ons kraampje voor de winkel in de Kammenstraat brengt, zo ontvang je een ongelofelijke verrassing.

Volg onze Facebook pagina de komende dagen en verzamel de 10 beelden van de plaatsen waar wij onze handjes zullen hangen. Neem de beelden onder de loep en wees de snelste op zaterdag 1 juni vanaf 11:00.

Wij zetten alvast onze feesthoedjes op, u toch ook?

Onze guerilla-actie staat helemaal in het teken van handen. Die handen verwijzen naar onze liefde voor vakmanschap en ambacht: onze juweeltjes zijn stuk voor stuk handgemaakt.

De opening van de nieuwe Nationalestraat zien wij als een uitgelezen kans om een leuke actie op poten te zetten. In het straatbeeld in Antwerpen zullen onze Elisa Lee handjes hangen op de meest uiteenlopende plaatsen. Op de achterkant van het handje hangt een gekleurde sticker die bepaalt welke verrassing je krijgt als je het handje komt inruilen aan ons kraampje dat voor de winkel in de Kammenstraat zal staan.

Op Facebook kan je gedurende 5 dagen de 10 omgevingsbeelden vinden waar onze handjes zullen hangen. De beelden zijn genummerd, zodat je makkelijk kan volgen waar we al zitten in de reeks. Het zijn bekende en minder bekende plaatsen en het ene beeld moet al iets meer onder de loep worden genomen dan het andere. *Tip: als je niet zeker bent welke plaats er op welk beeld staat, dan kan je de foto afprinten en meenemen naar Antwerpen. Zo controleer je makkelijk of het plaatje past en vind je sneller het handje!

Belmodo-Elisa-Lee-2
10
Foto © Elisa Lee

In ons kraampje in de Kammenstraat zullen de 10 omgevingsbeelden ook nog te zien zijn voor wie de foto’s op Facebook miste of wie nog een heropfrissing kan gebruiken.

Belmodo-Elisa-Lee-3
10
Foto © Elisa Lee

Elk handje wint! Wanneer je het handje komt inruilen aan ons kraampje, weet je meteen wat jouw prijs is. De handjes zijn in Antwerpen te vinden op zaterdag 1 juni 2013 tussen 11:00 en 18:00. Ze zijn enkel geldig op deze datum . Er kan 1 bon per klant worden ingeruild.

Er zijn 4 verschillende soorten handjes die worden verspreid in de stad. Zo weet je alvast naar wat je moet uitkijken!

Belmodo-Elisa-Lee-4
10
Foto © Elisa Lee
Belmodo-Elisa-Lee-5
10
Foto © Elisa Lee
Belmodo-Elisa-Lee-6
10
Foto © Elisa Lee
Belmodo-Elisa-Lee-7
10
Foto © Elisa Lee
Belmodo-Elisa-Lee-8
10
Foto © Elisa Lee
Belmodo-Elisa-Lee-9
10
Foto © Elisa Lee
Belmodo-Elisa-Lee-10
10
Foto © Elisa Lee

“Reeds van mijn 15 jaar wist ik dat ik iets met mijn handen wilde doen. Ook was ik van thuis uit omringd met zeer creatieve mensen en had ik de droom om dat later ook verder te zetten. Bij Elisa Lee kan ik me volledig laten gaan door het uitwerken van de nieuwe collecties en elke dag aan de vele juwelen te werken. Ik maak alles met liefde. Ik ben heel blij met mijn toenmalige keuze, want je hoort meer en meer dat er een tekort is aan goed geschoolde vakmensen.” - dixit Esther Stevens, Edelsmid.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten