20

Grammy Awards 2016: the style file

F
News

16.02.2016
Geschreven door Amélie De Rycke

Wie straalde en wie liet zich van zijn slechtste kant zien op de 58ste Grammy Awards? Belmodo bleef voor jou wakker en inspecteerde de kledingkeuze van de sterren.

De Grammy Awards brengen traditioneel ode aan het muzikaal talent op deze wereld. De show is dan ook elk jaar opnieuw één groot muzikaal spektakel, waar miljoenen mensen op afstemmen. Voor ons spelen de belangrijkste momenten van de avond zich eigenlijk net vóór de show af. Onze ogen waren gericht op de red carpet en de al dan niet fashionable artiesten die erop poseerden. 

Ed Sheeran
20
Foto © Billboard
Demi Lovato
20
Foto © Billboard
Kendrick Lamar
20
Foto © Billboard
Justin Bieber
20
Foto © Billboard
Adele
20
Foto © Billboard

Who wore it better?

Artiesten die gelijkaardig gekleed op de rode loper verschijnen, het uitgelezen moment voor een "Who wore it better" style clash. Oordeel mee!

Taylor Swift in Atelier Versace vs. Kimberly Schlapman in Alexia Maria

 Kimberly Schlapman
20
Foto © Vogue
Taylor Swift
20
Foto © Vogue

Beide dames kozen voor een gewaagde mix van rood en roze. Taylor laat ongegeneerd heel wat bloot zien, Samantha hield het wat braver, en doet ons zelfs met momenten aan een foute zeemeermin denken. Wedden dat Schlapman spijt heeft van haar kledingkeuze? Taylor stak er met kop en schouders bovenuit!

Big Sean in Z Zenga en Justin Bieber in Saint Laurent

Justin Bieber
20
Foto © Vogue
Big Sean
20
Foto © Vogue

Beide heren komen met de witte blazer weg, al vinden we Big Sean's witte hemd net iets minder stylish dan het zwarte exemplaar van Bieber. Die laatste krijgt trouwens extra punten voor het schattigste accessoire van de avond: zijn broertje Jaxon die voor de gelegenheid net zoals grote broer uitgedost was in een fashionable tux

Ariana Grande in Romona Keveza vs. Kehlani in Juan Carlos Obando

Ariana Grande
20
Foto © Vogue
Kehlani
20
Foto © Vogue

Op Twitter verschenen al een aantal memes over Ariana's kledingkeuze. Ze was echter niet alleen, ook Kehlani kwam volledig in het rood. Kiezen is hier moeilijk, want wij zouden beide jurken wel in onze imaginary dressing willen hebben. Maar als we dan toch écht moeten kiezen, gaan we voor de jurk van Kehlani, die op een iets subtielere manier haar sexyness uitspeelt met en fijne halsuitsnijding. 

Meghan Trainor vs. Adele in Givenchy

Adele
20
Foto © Vogue
Meghan Trainor
20
Foto © Vogue

Over de nieuwe coupe van Meghan Trainor vloeiden gisterenavond al heel wat woorden. Nu ze net zoals Adele door het leven gaat met een zachtbruin kopje, en beide dames ook nog eens kiezen voor een gelijkaardige jurk, wordt het moeilijk om de 2 uit elkaar te houden. Wij zijn bij beide ladies fan van de black dress met subtle bling, maar vinden de look met side split van Meghan Trainor toch net iets meer geslaagd de bravere variant van Adele.

Alessandra Ambrosio vs. Bella Hadid in Alexandre Vauthier

Alessandra Ambrosio
20
Foto © Vogue
Bella Hadid
20
Foto © Vogue

Celebrity stylist Philip Bloch verwoordde wat iedereen al de hele avond dacht: “Everyone was getting naked. Everything was hanging out.” Het leek inderdaad alsof het gros van de sterren zich genoodzaakt voelde zoveel mogelijk vlees te laten zien. Sommigen deden dat op een heel galante manier, anderen leken dan weer weggelopen uit een brave pornofilm. In deze combinatie kiezen wij dan ook resoluut voor de jurk van het iets minder bekende Hadid zusje

Oeps...

Johnny Depp (midden)
20
Foto © Billboard
Lady Gaga
20
Foto © Vogue
Timbaland
20
Foto © Vogue
Liane La Havas
20
Foto © Vogue

Elk jaar opnieuw zijn er ook sterren die kledinggewijs volledig de mist in gaan, dit jaar is dat niet anders. Liane La Havas leek wel in het gordijn van haar grootmoeder gevallen te zijn. De snit, de bloemenprint en de afgrijselijke kleur (Is het geel? Is het groen?), wij begrijpen het niet.

Muziekproducer Timbaland kwam volgens ons snel even langs op de rode loper voor hij naar school ging. Een rugzak, T., echt? Ook het pak was allesbehalve flatterend, en liet Timbaland echt wel van zijn slechtste kant zien. 

En dan is er nog la Gaga, zij staat in tussen op 4 in de top 9 van Best Dressed Celebrities op de Grammy Awards rode loper. Vreemd als je 't ons vraagt, want in combinatie met die haarkleur en make-up lijkt ze zo weggelopen uit het circus. Spijtig, want op zich mag de lange jas van Marc Jacobs er zeker zijn.

Ook backstage heel wat teleurstelling: de eens zo knappe Johnny Depp loopt er tegenwoordig bij als een zwerver. Why, Johnny, why?!

Grote afwezige van de avond was Rihanna. Zij moest haar show op het laatste nippertje cancellen omdat ze met een accute bronchitis in bed lag. Gelukkig werd ze al tijdens de rehearsals gespot in een prachtige jurk van Nina Ricci. Zo slaagde Riri er toch in ons modehart veroveren op deze 58ste Grammy Awards!
Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo