0

Goa Beach

F
News

8
14.11.2013
Geschreven door Tom Depoortere

Okay. De wintercollectie 2014 is af. Alle technische fiches zijn gelanceerd en de laatste ontwerpen zijn in New Delhi gefinaliseerd.

En omdat we nu toch in Indië waren en een telefoontje hadden gekregen van Laurence Doligé (een vriendin van Inge en mij en ontwerpster van het merk LAURENCE DOLIGE) met het nieuws dat zij een POP-UP winkel ging openen op het strand van Goa, dachten we: Waarom niet? Het was tenslotte een lang weekend in België en we hadden het best wel verdiend.

BELMODO-TOM-DE-POORTERE-1
8
Foto © Essentiel
BELMODO-TOM-DE-POORTERE-2
8
Foto © Essentiel

Ikzelf was nog nooit in Goa geweest, maar Inge die hier vroeger heel vaak kwam, is dan ook de ideale gids … Rondcrossen op onze scooters, de stranden bezoeken, eten aan 1 van de vele SHACKS, een ideale afsluiter van een hectische periode. Hier moet je eventjes niet denken aan mode, deadlines en pantonekleuren ... En shoppen kan overal, haha, zelfs in de locale supermarkt, waar Inge haar nieuwe flipflops vond, omdat ze enkel 12cm heels bijhad....

BELMODO-TOM-DE-POORTERE-3
8
Foto © Essentiel
BELMODO-TOM-DE-POORTERE-5
8
Foto © Essentiel

Op ASHVEM beach vonden we het verborgen winkeltje van Laurence, die was omgedoopt tot VACANCES. Het is haar nieuwe concept met enkel spullen voor op vakantie. Wijde hemden, coole shorts en toffe sandalen, maar ook zeep en ambachtelijke parfum vonden we terug in het koloniale winkeltje op het strand ... Jammer genoeg was de mannencollectie nog niet binnen, want de kleren van Laurence Doligé hebben een enorm high level of COOL en ik had graag enkele items meegepikt!

BELMODO-TOM-DE-POORTERE-7
8
Foto © Essentiel

In ieder geval, een aangenaam lang weekend met de nodige rust alvorens terug te keren naar Antwerpen. Ook volgende week heeft nog een aantal verrassingen in petto ... Maar eerst nog effen genieten.

BELMODO-TOM-DE-POORTERE-10
8
Foto © Essentiel
BELMODO-TOM-DE-POORTERE-9
8
Foto © Essentiel

GET HAUNTED, STAY VIP!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten