0

Glamorous

F
Looks

4
26.05.2015
Geschreven door Nathalie Vleeschouwer

De samenwerking met Leonie Gysel is voor ons echt een hele belevenis geweest.

De samenwerking met Leonie Gysel is voor ons echt een hele belevenis geweest. Nooit eerder werkten we me iemand buiten ons bedrijf samen. Leonie is dan wel een goede vriendin, maar zo iemand buiten de modebranche werpt toch een heel ander licht op de zaak.

Zo kwam Leonie met het een idee om met rugdécolletes te werken. Zelf zou ik daar waarschijnlijk niet aan beginnen, maar nu zag ik het als een leuke uitdaging. We zijn zelf erg blij met de 3 stuks (waarvan uiteindelijk 2 met open rug) en een feestje om de lancering te vieren, was dan ook meer dan ooit aan de orde.

Met Leonie’s uitgebreide muzikale netwerk hadden we de fantastische vrouwelijke DJ Lies, de women-rule-the-world vibe zat helemaal goed!

Laat op de avond hebben Leonie en Lady Linn het overgenomen en op een bepaald moment ging het volume naar beneden en haalden de Gysel sisters hun zangpower boven, heerlijk!

Glamorous
4
Foto © Nathalie Vleeschouwer

Mensen denken gemakkelijk dat zo’n avonden er heel glamoureus aan toe gaan. Ook wij vieren graag met champagne, maar we zijn vooral gekend om onze losse, ongedwongen sfeer en dat vinden we veel belangrijker dan stijve, geposeerde foto’s om achteraf mee uit te pakken. Sorry, but not sorry dat deze foto’s dus van wat mindere kwaliteit zijn!

Glamorous
4
Foto © Nathalie Vleeschouwer

Ook de reacties van de uitgenodigde pers en bloggers waren positief, waardoor ik die nacht zalig geslapen heb. Gelukkig moesten we niet meer naar Antwerpen, maar konden we op het kot boven de winkel van onze dochter Felix blijven slapen … Handig en heel gezellig. De volgende ochtend konden we voor ons katerontbijt terecht bij Gust, achter de hoek van de winkel.

Het feestje zat zelfs zo in ons lijf, dat we bij aankomst in Antwerpen nog een Ellis Gourmet Burger nodig hadden!

Glamorous
4
Foto © Nathalie VleeschouwerWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten