0

Give your skin a boost

B
Skin care

6

We all love summer maar de zonnestralen en warmte zijn nu eenmaal niet zo goed voor onze huid. Daarom is het essentieel om je huid goed te verzorgen.

We all love summer maar de zonnestralen en warmte zijn nu eenmaal niet zo goed voor onze huid. Daarom is het essentieel om je huid goed te verzorgen. Smeren maar!

"Where there is beauty, there is life" – Biotherm

Biotherm staat voor natuurlijke schoonheid en wordt geassocieerd met een gedreven en sterke vrouw die voortdurend op zoek is naar een betere versie van zichzelf.

Het gezicht voor deze nieuwe Blue Therapy Accelerated producten is Christy Turlington - topmodel uit de jaren 90 -. "Life live to the fullest", is de slagzin voor deze campagne.  

Biotherm zocht naar een nieuwe formule om het verouderingsproces tegen te gaan. Het voortdurend contact met UV-stralen, stress, warmte en vervuiling doen onze huid aftakelen en tekenen van veroudering zijn een gevolg van. 

Deze producten beschermen ons velleke daartegen en herstellen tegelijkertijd ook de huid. Pluspunt is dat de producten een zeer zachte structuur hebben en lekker fris ruiken.

De Biotherm Blue Therapy Accelerated is verkrijgbaar in een serum voor € 48,- en een crème voor € 56,30 beide bij ICI PARIS XL.

Biotherm Blue Accelerated
6
Foto © Biotherm
Biotherm Blue Accelerated
6
Foto © Biotherm
“Science is at the heart of beauty,” - Helena Rubinstein

Helena Rubinstein is gekend voor hun 112 jaar aan expertise. In 1995 al brachten ze hun eerste verzorging met vitamine C uit.

Na tal van onderzoek met betere kennis en tools hebben ze een geheel nieuwe formule met vitamine C uitgebracht, Force C3. Dit serum beschermt de huid all day long! Deze vernieuwde versie cocoont de huid maar sluit deze niet volledig af zodat de huid nog steeds kan ademen

Helena Rubinstein Force C3
6
Foto © Helena Rubinstein
Helena Rubinstein Force C3
6
Foto © Helena Rubenstein

Het nieuwe flacon is luchtledig waardoor het serum niet vergeelt en de vitamine C optimaal blijft. Langdurig plezier gegarandeerd. Voorlopig is het nog heel even wachten want deze is pas verkrijgbaar in september en zal verkocht worden voor € 150,-. Hou zeker je ogen open voor dit life changing serum en sla zodra je kan een voorraad in!

Helena Rubinstein Force C3
6
Foto © Helena Rubinstein
10.07.2015
Geschreven door Delphine CasierWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten