0

Girls-actrices voor Lonely Lingerie

F
News

4

Lena Dunham is nooit vies geweest van wat controverse. Samen met mede-Girls-actrice Jemima Kirke siert ze nu de nieuwe campagne van Lonely Lingerie.

Natural is the new black. Dat heeft Alicia Keys al bewezen door make-uploos door het leven te gaan en daar talloze enthousiaste fans mee te inspireren. Meer naturel dan Lena Dunham wordt het niet. In Girls, de serie die ze zelf bedacht heeft en waar ze ook een rol in speelt, showt ze zonder gêne haar curvy, door tattoeages getekende lichaam in korte jurkes en kleurrijke crop tops. 

Nu vormt ze samen met beauty Jemima Kirke, die de rol van Jessa opneemt in Girls, het gezicht van de nieuwste campagne van lingerielabel Lonely.

Met zijn Lonely Girls-project wil dit label de onrealistische schoonheidsidealen van vandaag aanvechten. De vrouwelijke lichamen van inspirerende vrouwen worden in deze campagne in hun meest kwetsbare maar ook meest natuurlijke staat geportretteerd. Aan de beelden kwam geen photoshop te pas, waardoor de kracht van deze vrouwen extra in de verf wordt gezet.

Girls-actrices voor Lonely Lingerie
4
Foto © Lonely Lingerie
Girls-actrices voor Lonely Lingerie
4
Foto © Lonely Lingerie
Girls-actrices voor Lonely Lingerie
4
Foto © Lonely Lingerie

De Lonely Girls onder jullie kunnen de lingerie van dit label shoppen op hun website

Do you dare go natural?

29.08.2016
Geschreven door Anaïs LybaertWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten