4

Girlboss: Ellen Kegels

F
News

Tiany Kiriloff ging op bezoek bij Ellen Kegels. Met een frisse Cointreau Fizz cocktail in de hand wisselden ze hun ervaringen uit over het professionele leven als fulltime ladybosses.

 

Fair & fashion, fashion & fair

Ellen Kegels is het creatieve brein achter het fair fashion breigoedlabel LN Knits. Met haar eigentijdse en modieuze collectie bewijst ze dat Fair Fashion niet per se een geitenwollensokkenimago moet hebben, maar dat fair en fashion wel degelijk hand in hand kunnen gaan.

Cointreau_scsh4
4
Foto © Belmodo
Cointreau_scsh5
4
Foto © Belmodo
Cointreau_scsh3
4
Foto © Belmodo

100% selfmade

Op haar 15e droomde Ellen al van een eigen bedrijf. Wat in 2011 begon als een leuke bezigheid voor zichzelf, groeide al snel uit tot een echte passie. Met een gezonde portie creativiteit en doorzettingsvermogen ging ze haar droom achterna. Ellen ging op zoek naar de beste kwaliteit voor haar 100% selfmade mutsen en belandde zo in Peru. Al het breigoed is gemaakt uit 100% babyalpacawol, dat rechtsreeks uit het Andes-gebergte komt. De productie van haar breigoed zorgt er tegelijk voor dat 300 Peruviaanse vrouwen kunnen werken voor een eerlijk loon.

“Elke collectie wordt door een ander iets bepaald.” - Ellen Kegels

Ellen laat zich in de eerste plaats inspireren door de bron van haar materialen: Peru. De gratie van de traditionele Peruviaanse vrouwen vindt ze fantastisch. Daarnaast heeft elke collectie een persoonlijke insteek. Een reis, een gerecht, een gevoel, een sfeer, ... noem maar op, het kunnen allemaal zaken zijn waar ideeën uit voortvloeien.

Dream, dare, create

Onder het motto ‘dream, dare, create’ zet Cointreau creatieve vrouwen in de kijker die de uitdaging van hun leven durfden aangaan en zelf hun eigen baas werden. Laetitia Casta, creative director bij Cointreau is daar zelf het perfecte voorbeeld van. Om ondernemingszin en creativiteit aan te wakkeren bij vrouwen zet ze internationale projecten op die bijzonder inspirerend kunnen zijn!

Stay tuned voor meer verhalen over boeiende vrouwen met sterk verhaal over ondernemen en creativiteit! 

07.10.2016
Geschreven door Luisa DevadderBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo