0

Getest 3x gezichtsbehandeling

B
Skin care

11
09.12.2015
Geschreven door Michaël Schockaert

Niets héérlijker dan een deugddoende gezichtsbehandeling om alle stress te vergeten. Darphin, Dermalogica of Susanne Kaufmann? 3 keer genieten!

Af en toe een bezoekje aan een schoonheidsspecialiste voor een lichaamsbehandeling is de beste manier om te ontstressen. In slaap vallen tijdens zo een complete body treatment is dan ook een vaste waarde bij mij, inclusief kwijlend door een gat hangen met je hoofd naar de grond. Gelukkig is er niemand anders dan de experte met gouden handen in de buurt.

Om te onthaasten hoef je niet altijd een volledige lichaamsverzorging te kiezen, ook een gezichtsbehandeling kan al een kalmerend effect hebben. Bovendien zie je er nog eens stralend uit ook. Drie gezichtsbehandelingen die het beste van je gelaat naar boven halen. Ontdek de face treatments van Darphin, Dermalogica & Susanne Kaufmann. Aan jou de keuze! 

Getest 3x gezichtsbehandeling
11
Foto © Darphin
Getest 3x gezichtsbehandeling
11
Foto © Darphin
Getest 3x gezichtsbehandeling
11
Foto © Darphin
Getest 3x gezichtsbehandeling
11
Foto © Darphin

Een gelaatsverzorging van Darphin is een moment van pure luxe en genot met zichtbare resultaten als gevolg. De behandeling startte met een reiniging met een reinigingslotion. Nadien kreeg ik de Dermabrasion anti-age gommage die alle dode huidcellen verwijdert en waardoor mijn huid meteen zijdezacht aanvoelde. Vervolgens kreeg ik een drainerende massage met het zuiverende Niaouli elixir. Gevolgd door een hydraterend gezichtsmasker met kiwi en het Sorbet oogmasker. Na 10 minuten werd alles gereinigd en werd het zeer hydraterend serum van Hydraskin aangebracht gevolgd door de Skin Mat matterende lotion. Rond mijn ogen kreeg ik een oogserum tegen donkere kringen aangebracht.

Wil je zelf een Darphin behandeling, dan kan je terecht bij o.a. Insta Pharma in Antwerpen, Instituut Van Den Branden in Brussel of een Institut Darphin zoals Bailli Louise in Brussel. Kostprijs: € 70

Voilà, weg vermoeidheid en hello aan een heldere blik. Resultaat was een stralend teint en vooral veel minder wallen rond mijn ogen. De Darphin behandeling was zeer relaxerend en laat je binnen stappen in de wondere wereld der haute couture van het Parijse beauty brand. Score: 07/10.

Getest 3x gezichtsbehandeling
11
Foto © Dermalogica
Getest 3x gezichtsbehandeling
11
Foto © Dermalogica

Het Amerikaanse verzorgingsmerk Dermalogica gaat voor een mooie en gezonde huid. De gezichtsbehandeling start altijd eerst met een volledige gezichtsanalyse genaamd FaceMapping. Een techniek waarbij je gelaat in 14 verschillende zones wordt opgedeeld en wat toelaat om een grondige en gedetailleerde verzorging uit te stippelen. Ik had last van overgevoeligheid en roodheid. Op mijn neus had ik ook wat last van comedonen aka mee-eters door het uittesten van andere beauty producten. 

De Skin Treatment behandeling startte met de PreCleanse en de Special Cleansing Gel om mijn huid te kalmeren, gevolgd door mijn absolute favoriet als het over reiniging gaat de Daily Microfoliant. Om de huid nadien te hydrateren werd mijn gezicht besprenkeld met de UltraCalming Mist. Om de vettige zones weg te werken kwam vervolgens de Clearing Mattifier en de Oil Free Matte SPF30. Die zorgen ervoor dat je niet te snel gaat glimmen. Om toch genoeg te hydrateren sloot de skin care experte af met de Active Moist.

Wil je zelf een Dermalogica behandeling, dan kan je terecht in o.a. de flagship stores in Gent & Antwerpen. Kostprijs: € 79

Resultaat was een frisse, open blik en het verdwijnen van alle stress. Door de natuurlijke ingrediënten in de Dermalogica producten in combinatie met de uitgebreide analyse vooraf is dit mijn absolute favoriete behandeling. Score: 09/10.

Getest 3x gezichtsbehandeling
11
Foto © Susanne Kaufmann
Getest 3x gezichtsbehandeling
11
Foto © Susanne Kaufmann
Getest 3x gezichtsbehandeling
11
Foto © Susanne Kaufmann
Getest 3x gezichtsbehandeling
11
Foto © Susanna Kaufmann

Een gezichtsbehandeling van het Oostenrijkse skincare merk Susanne Kaufmann mocht ik uitproberen in Hotel Post in Bezau in Oostenrijk, dé plek waar het beauty brand ooit ontstond. De spa van het hotel biedt er namelijk alle treatments aan met Susanne Kaufmann producten natuurlijk. En dat laatste woord mag je letterlijk nemen want het zijn vooral de magische krachten van de Alpenplant die gebruikt worden in de all-organic producten.

De gelaatsverzorging Signature Treatment Men duurt 85 minuten en zorgt voor een zachte huid en een verfrissende boost. Eerst werd mijn gezicht en nek grondig gereinigd met de Cleansing Gel Line M, gevolgd door de Enzympeeling en een relaxerend nekmassage. Om de huid te verstevigen volgde de Moisturizing Gel Line M

Wil je zelf een Susanne Kaufmann behandeling, dan moet je naar het Hotel Post in Bezau in Oostenrijk. Maar je kan ook thuis aan de slag met Susanne Kaufmann producten, die kan je vinden bij o.a. Kroonen & Brown in Brussel, Princess in Antwerpen of Feel Good in Roeselare. Kostprijs van de behandeling in Oostenrijk: € 128

Resultaat was een zichtbaar ontspannen en gehydrateerde huid. De heilzame werking van de Alpenplant heeft duidelijk zijn effect niet gemist. Score: 08/10.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten