0

Get killer wimpers met Rimmel London!

B
Make-up

2

Rimmel London introduceert de nieuwe Scandaleyes Reloaded Mascara voor vollere, scandalous wimpers.

Get ready voor volle killer wimpers met een extreem langdurig resultaat!

Rimmel London lanceert deze herfst met heel veel trots de nieuwste telg uit hun mascara-collectie: de Scandaleyes Reloaded Mascara! De Scandaleyes Reloaded Mascara is de opvolger van de Scandaleyes Mascara uit 2011 en biedt elke wimper extreem veel volume, een extreem lederzwarte look voor een perfect eye-opening resultaat. Hierbovenop is de Scandaleyes Reloaded Mascara heel gemakkelijk te verwijderen, say bye bye to panda-eyes!

Extreme Wear Formule en max-density borsteltje voor een scandalous volume!

De ‘First to Market Patented Technology Extreme Wear-formule geeft elke wimper extreem snel volume, zonder klontertjes en blijft extra lang zitten. Dankzij de unieke synergie van wassoorten en polymeren geeft de mascara de wimpers een lederzwarte, London killer look!

De Scandaleyes Reloaded Mascara blijft tot wel 24u zitten na aanbreng en is toch zeer gemakkelijk te verwijderen zonder te knoeien, zelfs met warm water.

Naast een nieuwe formule is ook het iconisch max-density borsteltje onder handen genomen; het kreeg een nieuwe kegelvormige top zodat het nog beter elke wimper tot een perfect vollere, killer look brengt! Het resultaat hiervan zijn vollere, langere en mooi gesepareerde wimpers met een ongelooflijk eye-opening effect. 

Rimmel London's nieuwste killer Scandal'Eyes Reloaded Mascara
2
Foto © Rimmel

Oranje is terug!

Scandaleyes Reloaded’ huls heeft een meer eigentijdse, luxueuze twist gekregen. De Reloaded huls heeft een rijk rood-oranje kleur met een fluo ondertoon en is afgewerkt met grotere letters in gestroomlijnd gun-metal zilver. De Extreme Black variant is dan weer een omgekeerde van de Black variant; de totaal zwarte verpakking is verfraaid met oranje oplopende letters. 

Wil jij snel, volle, killer wimpers? Maak dan van Scandaleyes Reloaded Mascara je nieuwe geheime beautywapen en bewapen je met een niet te stoppen wimpervolume!

05.10.2016
Geschreven door Nina ReunesWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten