1

Gespot op Instagram

F
News

Instagram is uitgegroeid tot dé broedplaats van alle laatste fashion trends.

De beste fashion blogs blijf je natuurlijk trouw lezen, maar snel even tussendoor je Instagram feed checken en dan vooral smullen van mooie plaatjes? All day, every day, please!

Niet altijd tijd om alles in je op te nemen? No worries, ik geef je snel even dé biggest trends mee!

Checked shirts

Dat geruite hemdjes helemaal terug zijn heb je waarschijnlijk al langer door. Maar dan is dit nogmaals de beste bevestiging dat ze werkelijk hot zijn in de wondere wereld van fashionJulie Sariñana van Sincerely Jules en Margaret Zhang van Shine By Three opteren voor een donker exemplaar, terwijl Rach Parcell van Pink Peonies en Krystal Bick van This Time Tomorrow een iets lichter item aantrekken.

Faux Fur

Baby, it's cold outside... Ok, misschien nog niet echt, maar die winterprik komt er toch aan, ik beloof het. Dan zijn fake fur jasjes je allerbeste vriend en een onmisbaar statement piece in je wardrobe. Neem een voorbeeld aan miss Vanessa Hong van The Haute Pursuit, zij kiest de meest fluffy exemplaren in de allermooiste kleuren. Style icon, much?

Printed madness

Of het nu op je schoenen, je broek, je top of all of the above terugkomt, maakt niet uit. Zolang je maar iéts van print aanhebt, kan je meespelen met de grote modemeisjes. Pernille Teisbaek van Look De Pernille - The You Way kiest voor über mooie laarsjes met cleavage detail of een schattig Gucci tasje met print. Natalie Joos, verantwoordelijk voor Tales of Endearment, gaat voor jurken en jassen met exuberante print. Print, er kan soms een beetje durf voor nodig zijn, maar zeker de moeite waard!

Oversized is the right size

India Rose, met gelijknamige blog, is one of my favorites. Perfect in het minimalisme en maken van sublieme Instagram foto's en dus ook in het tonen van wat hip and happening is op het modefront. Ik ben werkelijk verliefd op die oversized coats en outfits van haar. Nog zo een goeie is Aleali May, ook met gelijknamige blog. Ze is, net als ik, fan van Kanye West's fashion collection en dus ook van oversized items

Basic colors

Ook trouw aan de minimalistic trend zijn Sandra Hagelstam, 5 Inch And Up, en Charlotte Groeneveld, The Fashion Guitar. Kleurgewijs opteren beide dames graag voor neutrale tinten maar hun stijl is dat allesbehalve! 
Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo