9

Gespot: Belgische kidslabels

F
Looks

Back to school.. en je kids willen er graag leuk uitzien tijdens hun schooluren. Wij geven je alvast inspiratie met de hipste kinderlabels.

Jammer genoeg is de zomer alweer bijna voorbij. Dat wil zeggen dat het schooljaar weer begint en iedereen klaargestoomd moet worden voor de eerste lesdagen. Boeken zijn gekaft, potloden gescherpt en boekentassen staan klaar in de gang. 

Maar wat moeten de mini’s aandoen? Om jouw kids helemaal trendy naar school te sturen, hebben we enkele Belgische labels op een rijtje gezet. Ze hebben allemaal een groot aanbod aan hippe kleren in verschillende stijlen. Stuk voor stuk verplichte haltes op jouw shoppingparcours. 

Anne Kurris

Deze Antwerpse designer studeerde aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten en St. Lukas in Antwerpen en was van de generatie van  ‘The Antwerp Six’. In 1998 werd de children’s wear collectie gelaunched, geïnspireerd door pop art en natuur. Naast lesgeven aan de instituten waar ze zelf ook les heeft gevold, levert zij ook een bijdrage aan het unieke magazine KID’S WEAR. Haar collectie is te vinden in meer dan 10 shops in België en staat garant voor kwaliteit en een hoge wow-factor

Anne Kurris
9
Foto © Anne Kurris

Dominique Ver Eecke

Deze Belgische ontwerpster van kids fashion is geboren in Menen en is afgestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten, Fashion Department.  Met de passie voor mode én kinderen, begon zij haar avontuur en zo ontstond al snel een hele bijzondere collectie. Gekenmerkt door mooie kleuren en simpele motieven, blijft Dominique verbazen. 

Dominique Ver Eecke
9
Foto © Dominique Ver Eecke
Dominique Ver Eecke
9
Foto © Dominique Ver Eecke

MAAN

MAAN is een Belgisch merk dat helemaal mee is met de modetrends. Aan hippe faux furs, dikke sjaal uit cashmir, zomerkleedjes en trendy accessoires geen tekort bij dit kidslabel. We hebben in België maar liefst 25 verschillende locaties die dit merk verkopen. Go check it out and let them be one of the fancy kids.

MAAN
9
Foto © MAAN
MAAN
9
Foto © MAAN

Aymara

Aymara is het resultaat van het liefdesverhaal tussen Sven Van Gucht en Yannina Esquivias. Deze 2 werden verliefd tijdens hun sabbatjaar en stopten beiden met hun huidige job om een stoffenfabriek te openen in Peru. In 2007 ontstond de het label Aymara. Een combinatie van Belgisch design en Peruviaans materiaal en craftmanship.

Eenvoudige items in trendy kleuren en leuke details, maken van hun collectie een vaste waarde in de Belgische modewereld for children. En om het allemaal gemakkelijk te maken voor de drukke moeders, kan je gewoon online shoppen

Aymara
9
Foto © Aymara

Lily Balou

Dit merk ontstond in 2008, bij de geboorte van het eerste kindje van Anne, de oprichtster van het Belgische merk. Ze begon met de idee draagdoeken voor baby’s, trendy te maken. Al snel groeide het concept uit tot een online shop voor de kidswear.

Van babykledij tot hippe items voor peuters en kleuters, je kan ze allemaal shoppen bij Lily Balou. De kleren zijn bright and printy. Rokjes met speelse motieven, kleurrijke broekjes en T-shirts met toffe cartoons vormen zo een leuk gamma aan kinderkledij. P.S. Ook de zwemkledij is mega cute

Lily Balou
9
Foto © Lily Balou
Lily Balou
9
Foto © Lily Balou
27.08.2015
Geschreven door Paulien SchellemansBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo