0

Geniet van je summer picknick

F
News

1

De zomer is het ideale seizoen om te picknicken. ’s Morgens, ’s middags of ’s avonds, het kan wanneer je wil en waar je wil!

De zomer is het ideale seizoen om te picknicken. ’s Morgens, ’s middags of ’s avonds, het kan wanneer je wil en waar je wil! Met een bende vrienden, je date of gewoon met het gezin een dekentje openslaan en food sharen. Klinkt toch echt als muziek in de oren?! 

De klassieke picknickmand is goed gevuld en gezond. We denken aan een lekkere fruitsla, pistolets en beleg, rauwe groentjes en een goed wijntje. Maar waarom houden we het daarbij? Wij willen onze picknickmand openen en met plezier ontdekken welke verrassingen er nog inzitten. Met deze producten geven we alvast tips voor het samenstellen van de picknickmand 2.0

Champagne!

Een heerlijk glaasje bubbels kan zo smaken, zeker als je iets te vieren hebt. La maison de Piper-Heidsieck zegt het zelf: "een coupe is altijd welkom." Een glaasje champagne zorgt ervoor dat het moment een extra vibe krijgt en het glas geeft een special feeling

Het huis heeft voor elk menu een aangepaste champagne. Wil je een glaasje aan het begin van je picknickmoment, dan ga je gewoon voor een Piper-Heidsieck Cuvée Brut. Deze klassieker past goed bij aperitiefhapjes.

Als je ook bij je hoofdgerecht een glaasje wil, ga dan voor de Cuvée Sublime. Een iets fruitigere versie van de Cuvée Brut, die heel rijk is van smaak en een gouden kleur heeft. Om je picknick af te sluiten kan je gaan voor de zoetere champagne, Rosé Sauvage. Deze past perfect bij rood fruit en chocolade. 

Oprecht natuurlijke limonade

Een salade of belegd broodje, daar past een verfrissende limonade bij. En wij raden het Belgische Modest aan.

Het Belgische drakenlabel Ordal introduceert een biologische limonade op basis van mineraalwater, die lokaal wordt geproduceerd in de Antwerpse Kempen. De biolimonade is verkrijgbaar in 3 toegankelijke smaken: cola, argum en iced tea en te koop onder de naam Modest. 

“We kozen voor deze naam omdat dat een synoniem is voor ‘bescheiden’ - iets wat veel Belgen typeert. Op die manier krijg je een speelse knipoog naar onze roots.", Modest

Bij de productie proberen ze een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk te krijgen, een effect dat nog versterkt wordt door het gebruik van 100% groene energie en het efficiënte gebruik van verpakkingsmateriaal. 

Marshmallows van Mammatus

Na een rijkelijke picknickmaaltijd wil je graag nog een lekker, licht dessertje en wij hebben voor jou dé perfecte zoete afsluiter

Choc-o-lait is je wel bekend door haar chocoladeblokjes op het houten stokje, die ervoor zorgen dat de perfecte, authentieke chocomelk kan worden gemaakt. Wel, goed nieuws, het merk gaat nog een stapje verder. 

Mammatus marshmallows zijn heerlijke, luchtige zoetigheden met maar liefst 8 mogelijke smaaksensaties. De naam verwijst naar de indrukwekkende wolkenvormen die soms te zien zijn na een zware onweersbui. De marshmallows zijn even luchtig en ongevaarlijk. 

Hun smaak hebben ze te danken aan de Guimave, handgemaakt spek. Bij de productie wordt er geen gebruik gemaakt van machines en daardoor blijft er een natuurlijke luchtigheid

En er is voor elk wat wils! De marshmallows met smaken als: framboos, kokosnoot, karamel, vanille, chocolade en passievrucht zijn ook nog eens vet- en glutenvrij! Thanks to chocolatier Patrick Aubrion kunnen wij genieten van de perfecte zomerse lekkernij! 

23.07.2015
Geschreven door Paulien SchellemansWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten