0

Garance Doré: A Day in Heels

F
News

1

Wat Tiany Kiriloff voor ons is, is Garance Doré voor Frankrijk. De Franse deelt haar passie via haar blog en is sindsdien uitgegroeid tot een fashion icon.

De in Corsica geboren fashionista woont ondertussen in New York en geeft ons geregeld een kijkje in haar wondere wereld. Die staat bol van mode, obviously, maar ook verhalen over haar verblijf in The Big Apple, favoriete beauty producten, boeken, food en allerlei tips & tricks.

Ze is naast modeliefhebster ook illustrator, fotografe en New York Times best selling author met het boek Love Style Life. Vertellen kan ze als de beste, en dat doet ze uiteraard met veel plezier en verve op haar blog.

Aangezien elke zichzelf respecterende fashion lover aanwezig wil zijn op de Fashion Weeks, kan het niet anders dan dat Garance ook overal te vinden is. Dat ze dit natuurlijk niet in eender welke outfit of op eender welk paar schoenen doet, kan je al raden.

Het filmpje ‘A Day in Heels’ toont ons hoe madame Doré de moedige keuze maakt om een gehele dag tijdens Paris Fashion Week in hoge hakken, van Louboutin uiteraard, door te brengen. Geen paar ballerinas in de handtas, nee, 1 paar hakken en dat all day long.

In ’t filmpje zit ook een interview verweven met dé meester van hoge hakken, monsieur Louboutin! 

De ‘Pardon my French’-filmpjes zijn sowieso echt ontzettend leuk en mooi gevarieerd; zo heb je naast High Heels ook interviews met Dries Van Noten, Stella McCartney en talloze filmpjes die je een exclusieve blik achter de fashion scene geven.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten