0

From Inga from Tirol

F
Trends

8
06.05.2012
Geschreven door Inge Onsea

Hello again, ik heb een ongelofelijk drukke week achter de rug. In het begin van de week eventjes over en weer naar London waar we op bezoek gingen bij een vriend die tevens kunstliefhebber is. Kunst heeft me lang niets gezegd (voor mij was jarenlang een mooi paar Nicolas Kirkwoods de ultieme kunst) maar het begint eindelijk te kriebelen. Mijn favoriete artiest is dan Elisabeth Peyton. Vorige zomercollectie was eigenlijk een beetje op haar schilderijen geinspireerd.

1
8
Foto © Belmodo
2
8
Foto © Belmodo

Eindelijk de foto's van next winter in huis. Dit is altijd spannend en eigenlijk altijd een moeilijke keuze. Moet je voor het commerciële gaan of mag je op het vlak van imago geen compromis maken? Ik vind dat je elk seizoen vernieuwend uit de hoek moet komen en dat is niet altijd makkelijk. De volgende campagne is in ieder geval super. Hopelijk vind je de campagne even leuk!

4
8
Foto © Belmodo
3
8
Foto © Belmodo
6
8
Foto © Belmodo

Donderdagavond naar het Ballet van Vlaanderen geweest. Essentiel heeft een speciale band met het balletgezelschap. Een paar jaar geleden hebben we een collectie voorgesteld op een draaimolen met 20 modellen en 20 danseressen van het ballet. Elk jaar worden we door "de vrienden van het ballet" op een benefietavond uitgenodigd. Wat een ervaring iedere keer weer. De tafels staan op het podium en de dansers dansen ertussen. Just magic!

From Inga from Tirol
8
Foto © Inge Onsea
8
8
Foto © Belmodo

Voilà mensen, dat was het dan. Ik zit nu in Tirol. Ja, je hoort het goed! Klinkt niet echt glamoureus maar ik ga een weekje detoxen. Dit doe ik elk jaar en het is weer zover. Ik sluit me een weekje af van de wereld van fashion en bling bling en ga me bezinnen. Heb wel stiekem mijn gloednieuwe Tabitha Simmons heels in mijn valies verstopt. Je weet maar nooit.

Kiss kiss and greetings from Inga from Tirol.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten