0

Free as a bird tijdens Barefoot festival

F
News

4

Charlotte De Cock organiseert deze zomer opnieuw Barefoot Festival, geïnspireerd door het Amerikaanse “Burning Man”.

Charlotte De Cock (model, kunstenares, DJ & styliste) schitterde eerder dit jaar nog met haar kunstexpositie “The Thirteen Masters” en deze zomer organiseert ze opnieuw Barefoot Festival, geïnspireerd door het Amerikaanse “Burning Man”.

The Antwerp native is as busy as ever

Barefoot mag best gezien worden als het meest excentrieke festival van ons klein landje. Het mystieke festival vindt deze zomer alweer voor de 3e keer plaats in Antwerpen.

Free as a bird tijdens Barefoot festival
4
Foto © Playout

Charlotte ontwerpt, bouwt en organiseert echt alles zelf. Hiernaast staat ze tijdens de dag nog eens achter de draaitafels. Ze wilt keer op een keer een nieuwe beleving creëren. Het festival zorgt ervoor dat de ervaring centraal staat. Het is meer dan alleen maar feesten en muziek, er is ook een unieke dresscode en de podia zijn versierd met handgemaakte decoratie en kunstcollectieven. Pretty impressive, right?

Kunstenaar Georges Cuvillier zal een 20m lange tunnel bouwen en Nachtcollectief zorgt voor een permanente zonsondergang d.m.v. een speciaal lichtspel. Als je er vroeg bent dan kan je deelnemen aan de yogabrunch sessie met Nina De Man.

Free as a bird tijdens Barefoot festival
4
Foto © Playout
Free as a bird tjdens Barefoot festival
4
Foto © Playout

Uiteraard blijft muziek belangrijk. Dit jaar is het Italiaanse Agents of Time de headliner. Ze worden bijgestaand door o.a. Vision Machine, Audio Boulevard en of course, Charlotte De Cock zelf.

Barefoot’s locatie is op dit moment nog geheim, maar Charlotte vertelt ons wel al dat het in een prachtig park zal doorgaan. De datum - zaterdag 1 augustus 2015 - kan je gelukkig wel al inplannen. 

De dresscode dit jaar is “Free as a bird”, dus leef je uit! Tickets zijn hier beschikbaar en indien je enkel wil deelnemen aan de yogasessie met Nina De Man, dat kan! Je betaalt hiervoor € 10,-! De yogasessie zit inbegrepen in het normale ticket. 

Who’s ready to release their inner-bird?

19.07.2015
Geschreven door Naomi VangestelWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten