1

Footprint - Anything can be a shoe

F
News

Vanaf vandaag kan je in het MoMu in Antwerpen de nieuwe tentoonstelling FOOT PRINT – In het spoor van schoenen in de mode gaan bewonderen.

Vanaf vandaag kan je in het MoMu in Antwerpen de nieuwe tentoonstelling FOOT PRINT – In het spoor van schoenen in de mode gaan bewonderen. Een trip door de schoenenwereld. En wat voor 1, want op woensdag 2 september 2015 kregen wij een exclusive preview van dit nieuwe pareltje en ik moet zeggen, dit is dé tentoonstelling die je als shoe freak gezien moet hebben!

Geert Bruloot, eigenaar van Coccodrillo en 1 van de curators van de expo, deelde zijn schoenencollectie aangevuld met meer dan 400 unieke stukken uit ontwerpersarchieven en belangrijke internationale musea met het MoMu voor deze tentoonstelling.

De tentoonstelling is opgedeeld in verschillende onderwerpen. Zo ga je van pop naar architectuur en van ballet naar street dance. Geert wilde de schoenen niet op een klassieke manier tonen maar alles aan geschiedenis koppelen. Voor hem staat de innovatie van schoenenontwerpen centraal met emotie als uitgangspunt. Je moet het eigenlijk gewoon met je eigen ogen gezien hebben. Tijd genoeg want je kan deze expo nog tot en met vrijdag 14 februari 2016 gaan bewonderen.

04.09.2015
Geschreven door Delphine CasierBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo