0

Foodie

F

7
09.07.2015
Geschreven door Freya Poppe

Ik hou ervan, ik wil diëten, maar het lukt me niet… Ja hoor, er kan toch geen blogpost voorbij gaan zonder iets over eten te zeggen?

Ik hou ervan, ik wil diëten, maar het lukt me niet… Ja hoor, er kan toch geen blogpost voorbij gaan zonder iets over eten te zeggen?

Belmodo-Freya-Poppe-Foodie-1
7
Foto © Freya Poppe

Voor al de zoetebekken onder jullie, zal ik vandaag wat meer uitweiden over de dessertjes die ik aanbeveel.

Belmodo-Freya-Poppe-Foodie-2
7
Foto © Freya Poppe

Place to be in Antwerp city voor een lekkere afternoon tea is ongetwijfeld Salon De Thé Chez Claude. Een dik jaar geleden verhuisde Claude zijn zaakje en het is er alleen maar leuker, lekkerder en gezelliger op geworden… Eetbaar goud op mijn taartje? Yes, please!

Belmodo-Freya-Poppe-Foodie-3
7
Foto © Freya Poppe

Mijn absolute topper en lievelingsrestaurant aan de kust is Pure C. Om eerlijk te zijn vind ik het hier lichter, opener en toffer in de zomermaanden dan Sergio’s The Jane. Dit restaurant geeft me meer een vakantiegevoel. En mijn hondje Fragile ongetwijfeld ook!

Belmodo-Freya-Poppe-Foodie-4-
7
Foto © Freya Poppe
Belmodo-Freya-Poppe-Foodie-5-
7
Foto © Freya Poppe

De echte “framboos op de taart" is ongetwijfeld La Durée’s “Ispahan”. Wie dit niks zegt moet maar eens naar de foto kijken.. Een gebakje dat bestaat uit een grote macaron met rozensmaak, met daartussen een crème van lychee en verse frambozen. Bovenop een eetbaar rozenblaadje… smelt!

Belmodo-Freya-Poppe-Foodie-6
7
Foto © Freya Poppe



Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten