0

Follon, who?

F
News

10
03.10.2013
Geschreven door Kristien Follon

70% van mijn dagelijkse bezigheden gaan naar TITI + THE GERMAN KID. Maar die overige 30% zit ik ook allesbehalve stil! Tijd om het eens over die overige 30% te hebben.

BELMODO-KRISTIEN-2
10
Foto © Kristien Follon
BELMODO-KRISTIEN-3
10
Foto © Kristien Follon

Ik weet nog hoe ik als kind gefascineerd toekeek hoe mijn moeder truien met Suske & Wiske-patroon zat te breien, hoe ze op enkele weken gordijntjes haakte voor ons hele huis of hoe mijn grootmoeder prachtige tafellakens en broches kon kantklossen en borduren. Ik vind het dan ook doodjammer dat die handwerken stilaan verdwijnen.

BELMODO-KRISTIEN-4
10
Foto © Kristien Follon
BELMODO-KRISTIEN-5
10
Foto © Kristien Follon

Ik kan het dan wel jammer vinden dat die technieken stilaan verdwijnen, maar ik hou het niet alleen bij woorden.  Daarom geef ik workshops om de technieken die ik geërfd heb door te geven aan geïnteresseerden. Ik geef bijvoorbeeld workshops patroontekenen in mijn eigen showroom, workshops op verplaatsing voor bijvoorbeeld DSGNRMRKT, Modemuseum Hasselt, … en daarnaast geef ik aan Syntra Hasselt modeontwerp en kostuumgeschiedenis.

BELMODO-KRISTIEN-6
10
Foto © Kristien Follon
BELMODO-KRISTIEN-7
10
Foto © Kristien Follon

Daarnaast ontwerp ik huisstijlen, affiches, flyers, …  voor bedrijven. Het houdt me creatief alert om bijvoorbeeld logo’s, affiches, businesscards, … te ontwerpen in een volledige andere stijl dan die van TITI + THE GERMAN KID.

BELMODO-KRISTIEN-9
10
Foto © Kristien Follon
BELMODO-KRISTIEN-8
10
Foto © Kristien Follon

Meer weten en zien? www.kristienfollon.be!

BELMODO-KRISTIEN-10
10
Foto © Kristien FollonWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten