1

Fit girl inspiration

B
News / News

2016 vraagt om nieuwe voornemens en dit jaar gaan we écht voor die perfecte summer body.

Goede voornemens, elk jaar opnieuw stellen we zo op maar het effectief realiseren is en blijft moeilijk. Het volhouden ... nog veel moeilijker! Toch gaan we er dit jaar vol positieve moed weer tegenaan en leggen we de focus in 2016 volledig op een bikini proof body. Beter 1 voornemen goed volhouden dan 10 half afwerken.

En die ideale summer body willen we écht al lang! Meer bewegen, gezonder eten, minder alcohol drinken... allemaal makkelijker gezegd dan gedaan. Een klein duwtje in de rug en vooral dagelijkse motivatie kunnen we best wel gebruiken. En waar kan je die beter halen dan op Instagram? We zitten er tenslotte dagelijks op te kijken: de perfecte confrontatie en de ideale dagelijkse motivatie. 

Dus neem je smartphone en begin maar te volgen! 

Kayla Itsines is een gigantsiche hit op deze moment, ze bracht haar eigen boek uit en helpt je stap voor stap te helpen om je lichaam bikini klaar te maken met een ongeloofelijk resultaat. De enige boodschap: volhouden! 

De mooiste en meest motiverende foto's kan je vinden op de pagina van fitness girls motivation. Door deze foto's krijg je instant het gevoel dat je moet sporten. De meest strakke buiken en billen waar je al zolang op wacht. Tijd om te handelen en er ook iets aan te doen, want vanzelf zal het niet komen. 

Emily Skye is een echt fitness rolmodel met verschillende fitness producten waarmee ze je wilt helpen, steunen en inspireren. 

Tash Oakley is bikini model en heeft haar eigen bikinilijn. Haar Instagram-account staat vol met de mooiste bikinifoto's waar je meteen van wegdroomt. Laat je door haar inspireren om ook je perfecte bikini body te krijgen. 

De Australische Amanda Bisk is ook een aanrader om te volgen, ze is yoga instructeur, cross fit coach en health expert. En post foto's van haar workouts op de mooiste locaties. 

Het leukste en ook een geweldige motivatie is om een sportmaatje te hebben. Met 2 kan je elkaar stimuleren, geef je minder snel op en is het gewoon leuker dan alleen. Dus neem een voorbeeld aan Toneitup en Twobadbodies om samen met je sport buddy alles te geven. 

Tone it up, 2 vriendinnen die een Youtube-kanaal hebben, website, Instagram en zelfs een reality show. Van deze girls hun zonnige Californian workouts krijg je meteen zin om mee te doen. Het enige wat je moet doen is de zon erbij denken en go!

11.01.2016
Geschreven door Charlotte HintjensBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo