0

Fine Food @ the festivals

F
Looks

7

Een festival betekent niet alleen maar hamburgers & frieten, néé nu kan je heel wat geweldig fijn eten terug vinden op festivals. We maakten een overzicht.

Het festivalseizoen is aangebroken en dat is voor velen onder ons fantastisch nieuws. Wie houdt van een brandende zon in de rug, een pint in de hand en veel ambiance met vrienden, heeft waarschijnlijk al een drukke planning deze zomer want aan festivals geen tekort op ons Belgisch grondgebied. 

Van electronische muziek tot techno, van gezellig, intiem publiek, tot 50.000 mede-bezoekers, het kan allemaal. Artiesten plannen hun trip, smeren hun stemmen en kiezen hun performance outfits. Domeinen worden afgebakend en podia worden opgebouwd, klaar om de festivalgangers een onvergetelijke belevenis te kunnen geven. Everything is ready to rock your festival

En als je nu nog steeds geen zin hebt om nog snel een festivalticket te kopen, hier is nog een reden. Fine food at the festivals is booming!

Belmodo-fine-food-
7
Foto © Pinterest

We zijn niet langer tevreden met een vettige hamburger, een blikje frisdrank en een cornetto. Het moet verfijnder, gezonder en vooral hipper. En om je echt te laten watertanden, zetten wij voor jou de beste food points van onze Belgische festivals op een rijtje. 

Les Ardentes

La Crêpe Nomade

La Crêpe Nomade biedt heerlijke salty and sweet panecakes aan. De zoete versies worden gemaakt met chocolade, verse aardbeien en cocosnootschilfers. Maar als je opteert voor de best-seller van het huis, genaamd crêpe Leonardo, heb je een heerlijke zoute pannenkoek met tomaten, mozarella, italiaanse ham en olijfolie.

2295deaecd80d6815bf388d2fc8400a7
7
Foto © Pinterest

Reflector

Voor alle meat lovers, die toch liever de traditionele burger eten op de weide, geen paniek. De foodtruck van Reflector werkt met 100% Belgische, verse producten die gebundeld worden tussen twee heerlijk Luikse burgerbroodjes.

Belmodo-burger-4
7
Foto © Pinterest

Tomorrowland

Vegetarian & Glutenfree by Lombardia

Lombardia is de trendsetter voor vegetarische gerechten. Voor alle peepz die een speciaal dieet volgen of intoleranties en allergieën hebben, heeft Lombardia een heerlijk gezond aanbod. Je kan op voorhand een aangepaste lunch of dinner bestellen en zelf bepalen op welke dag je dit gaat opeten. Stuur gewoon een mailtje naar healthy@tomorrowland.com met al jouw special needs en geniet van een zorgeloos tasty festival.

Belmodo-veggie-paprika-
7
Foto © Pinterest

Wout Bru

Ook onze sterrenchef Wout Bru staat klaar om een smaakvuurwerk te toveren op de festivalweide van Tomorrowland. Binnen een uniek kader kan iedere bezoeker genieten van een heerlijke maaltijd en een glas wijn, zonder je vooraf te registreren. Je hoeft je ook geen zorgen te maken als je een optreden zou missen, want het restaurant heeft een adembenemend uitzicht op the mainstage. Schuif je voeten onder tafel en enjoy!

BEAT

Met de moto: Music Meets Food wil BEAT een unieke ervaring leveren voor haar bezoekers. 3 dagen lang zal er een sessie van 1 uur georganiseerd worden waarbij lekker eten gematched wordt met passende muziek en ambiance. Be fast boys and girls, want voor elke sessie is er maar plaats voor 50 personen. Je kan je plaats reserveren op www.tomorrowland.com/en/restaurant-vouchers.

We Can Dance

The Brunch

e8a0f3cc64d9d7e5417d64e12aaafcb9
7
Foto © Pinterest

Sergio Herman, Nick Bril en hun team staan op zaterdag 8 en zondag 9 augustus 2015 klaar met een overheerlijke brunch by The Jane. The Brunch heeft een eigen stage + line-up en creëert een unieke sfeer door haar welbekende ‘The Brunch entertainment’ met nog extra surprises

Uiteraard bestelden zij de zon, maar moest die hun oproep toch niet goed ontvangen hebben, is The Brunch stage op alles voorzien. Brunchen kan staand en zittend, maar zonder vaste plaatsen. 

Er zullen voor deze editie van WECANBRUNCH een beperkt aantal tickets verkocht worden. So be fast! Het ticket geeft je toegang tot het hele festivalterrein en de VIP ruimte bij de Kitsh Club stage, en uiteraard ook bij The Brunch. In de ticketprijs, € 150,- , zit het brunchmenu van The Jane inclusief een welkomstdrankje.

b9f76f4020e320e96c0e051d02f519e8
7
Foto © Pinterest

Als dit nog niet exclusief genoeg is, kan je ook opteren voor een VIP tafel. Dit kost € 2500,- voor 10 personen. Je krijgt je eigen, vaste tafel met persoonlijke host die je aan tafel bedient van een extra Deluxe Brunch by The Jane. Ook een magnum fles champagne, punchbowl van Pure C en leuke extra’s krijg je erbij. 

Reserve your table via rosseel.steph@gmail.com!

14.07.2015
Geschreven door Paulien SchellemansWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten