0

Films die je moet zien dit najaar

F
News

1

De herfst staat opnieuw voor de deur en dat wil zeggen: lange avonden in een dekentje voor de tv of een mooie film in de warmte van een gezellige cinema.

Hou je popcorn maar al klaar en boek je tickets bij je favoriete bioscoop. Deze films moet je gezien hebben!

Blair Witch

Laat de kinderen maar thuis tijdens deze kaskraker. De sequel van the Blair Witch Project belooft de engste film van het jaar te worden. Drie studenten gaan op pad om te ontdekken wie de moord pleegde van de zus van een van de hoofdrolspelers en hoe die moord gebeurde. Niet voor gevoelige kijkertjes!

  • Blair Witch is in de cinema vanaf woensdag 21 september 2016.

Doctor Strange

Eén naam … Benedict Cumberbatch. Voor mij persoonlijk is dat al genoeg om mij naar een film te krijgen, maar dan blijkt het ook nog eens een Marvel movie te zijn. Mijn vertrouwen hebben ze alleszins. De film volgt Doctor Strange na een auto-ongeluk. Hij leert tijdens zijn weg naar revalidatie de Ancient One kennen die hem helpt zijn mysterieuze krachten te ontwikkelen.

  • Doctor Strange is in de cinema vanaf maandag 10 oktober 2016.

Absolutely Fabulous

Twee hilarische vrouwen die per ongeluk Kate Moss vermoorden. Het klinkt als een scenario voor een grappig film en dat is het ook! Absolutely Fabulous staat vooral bekend als een dolkomische serie in Groot-Brittannië, maar nu is er dus ook een film. Via Belmodo win je tickets voor de première van deze hilarische Britse slapstick die je moet gezien hebben.

  • Absolutely Fabulous is in de cinema vanaf woensdag 21 september 2016.

Snowden

Iedereen herinnert zich het verhaal van Edward Snowden, de klokkenluider van de Verenigde Staten. De Amerikaan lekte bewust geheime informatie van de overheid waardoor hij moest vluchten uit zijn eigen land. Dit najaar komt een biopic uit over zijn leven met Joseph Gordon-Levitt in de hoofdrol als Snowden himself.

  • Snowden is in de cinema vanaf woensdag 9 november 2016.

Fantastic Beasts and where to find them

Harry Potter-fans worden hysterisch bij de gedachte van de nieuwste film van J.K. Rowling. Hier bij Belmodo is dat niet anders! Deze keer geen cutie Daniel Radcliffe die Harry Potter vertolkt, maar wel de Oscar-winning Eddie Redmayne als Newt Scamander. Newt laat per ongeluk een aantal Fantastisc Beasts vrij waardoor hij in de problemen komt met ‘The Magical Congress’. Daarbij komen nog eens een heel aantal magische problemen die garant staan voor een blockbuster die je moet gezien hebben.

  • Fantastic Beasts and where to find them is in de cinema vanaf vrijdag 16 november 2016.

Tim Burton is een garantie voor goeie, maar heel vreemde films. Deze verfilming van een boek zal dus niet anders zijn. We zien hoe Jacob op zijn reis een obscuur huis vindt, gerund door Miss Peregrine. Daar wordt hij aangesteld om de ‘peculiar’ kinderen te beschermen tegen gevaarlijke machten van buitenaf.

  • Miss Peregrine's Home for Peculiar Children is in de cinema vanaf woensdag 28 september 2016.

Everybody happy

We mogen trots zijn op onze Belgische films. Nic Balthazar bewees zich al als fantastische regisseur met films zoals Tot Altijd en Ben X. Deze keer castte hij Peter Van den Begin als gekende comedian met problemen in de hoofdrol. De film gaat in première op het Filmfestival van Oostende waar je ook Belmodo Blogger Tiany Kiriloff tegen het lijf kunt lopen.

  • Everybody happy is in de cinema vanaf woensdag 28 september 2016.

Een Echte Vermeer

Nog meer Belgische - én Belmodo - trots! Belmodo Blogger Lize Feryn neemt in Een Echt Vermeer de rol van muze op zich en zet een haar personage op een fascinerende manier neer. Haar personage is de inspiratie voor de Nederlandse schilder Van Meegeren, tot ongenoegen van haar echtgenoot, die wraak neemt en de carrière van de schilder boycot. Go Lize, go Lize!

Het belooft een druk en fantastisch najaar te worden in de cinema!

09.09.2016
Geschreven door Laura De SmetWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten