0

Filmfestival Oostende

F
News

2

Move over Cannes en Gent, filmfestival Oostende is terug van vrijdag 9 tot zaterdag 17 september 2016 en het belooft opnieuw de moeite te worden.

Voor de tiende editie van het evenement wordt alles uit de kast gehaald. Het staat opnieuw bol van nationale en internationale premières, maar er is ook ruimte voorzien voor de parels binnen het arthouse genre. De master van dit jaar is Vlaamse acteur Kevin Janssen. Filmfestival Oostende toont je tijdens het evenemnt zijn favoriete films.

Wat vooral speciaal is aan dit filmfestival, is de focus op Vlaamse film in combinatie met de betere internationale films. Glamour en ambacht worden zo op een unieke wijze samengebracht. Zoals dat al een aantal jaar gebeurt, wordt ook dit jaar de wedstrijd LOOK! georganiseerd, een film contest waaraan telkens zes films deelnemen. De nadruk ligt op de esthetische en cinematografische kwaliteiten van elke filmproductie in Europa. 

Elke avond zal ook één Youngstar aanwezig zijn als gastvrouw of gastheer. Ze tonen hun werk op het grote scherm en nemen deel aan de dagelijkse talkshow van #FFO16.

Filmfestival Oostende
2
Foto © Filmfestival Oostende

Het filmfestival van Oostende gaat door van vrijdag 9 tot zaterdag 17 september 2016 en het kost € 30 om het volledige aanbod te zien. Jongeren onder de 26 betalen € 20 en leden van filmclub 62, € 25. Reserveer altijd op voorhand je tickets van de films die je wil zien!

Loop niet weg na het filmfestival, want op zaterdag 17 en zondag 19 september is het opnieuw #MODEinOOSTENDE en dat wil je niet missen natuurlijk.

01.09.2016
Geschreven door Laura De SmetWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten