0

Film: A Teacher

F
News

5
12.10.2013
Geschreven door Murielle Scherre

Ik beken, ik heb een fetish.

Ik zag op veel te jonge leeftijd The Graduate en sindsdien heb ik een gezonde interesse ontwikkeld voor leeftijdsverschil en aantrekkingskracht. De film A Teacher zou dus op bekoorlijke wijze mijn avond moeten kunnen vullen.

Maar dat was zonder de casting director en de emotiegrapher gerekend. Mooie jonge vrouw blijkt relatie te hebben met 'mooie' jonge leerling. Maar dan begint het spel. Als de 'mooie' jongen niet echt mooi blijkt te zijn maar vooral jong is, heb ik geen kapstok om mijn interesse aan op te hangen. Aangezien je je interesse niet wil laten rondslingeren in de kamer als het een erotische film betreft, hebben we hier te maken met een erreur. Ok, het is persoonlijk, maar de jongen doet het niet voor me.

Screenshot 'A Teacher'
5
Foto © Oscilloscope Laboratories

Ik zet mij over het castingeuvel, maar wat zich in mijn hoofd kan ontplooien tot een erotische origami blijkt in de realiteit staren naar het ongevouwen blad. Aantrekkingskracht is chemisch onverklaarbaar en hier gebeurt er hoegenaamd niets onvoorspelbaars of verrassend. Gebleit ja, omwille van de verwachtingen die strijden met de realiteit. Maar als ik kijk naar een film over een onmogelijke liefde dan weet ik al dat ze net onmogelijk ik. Dan wil ik iets inspirerend zien over de alchemische betovering en het fysiek vergulden van al dat fraais.

Screenshot 'A Teacher'
5
Foto © Oscilloscope Laboratories
Screenshot 'A Teacher'
5
Foto © Oscilloscope Laboratories
Screenshot 'A Teacher'
5
Foto © Oscilloscope Laboratories

A Teacher toont wat gestoei op de achterbank van haar toepasselijk gecaste Volvo 242, maar verder niets. Ik zie sms'jes en playing hard to get, maar ik vrees dat we allemaal al interessanter beeldmateriaal hebben geleefd, als we maar iemand met een camera in de kamer hadden gehad om dat opwindende Noorderlicht vast te leggen.

Volgende keer beter. Camera in de hand. 

Murielle
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten