0

Filippa K: Lease the Look

F
News

4

Leuk voor de fashion addicts onder ons: Filippa K biedt stukken van zijn SS 16-collectie al te huur aan via zijn online webshop. How cool is that?

Filippa K, een van de bekendste, Scandinavische merken, werd in 1993 opgericht door Filippa Knutsson en Patrik Kihlborg. Zij wilden samen wearable and aesthetically balanced pieces ontwerpen en werken met elegante en simpele designs

“If fashion is to stay relevant and beautiful - inside and out - we believe it needs to be personal, simple and long lasting.”

Filippa K staat garant voor kwalitatieve stukken in een persoonlijke stijl en wil groeien door duurzaamheid van haar eigenheid

Filippa K
4
Foto © Filippa K

Daarbij wil het huis ook de focus leggen op the conscious consumer behaviour. Filippa K geeft daarom haar klanten de mogelijkheid om runway looks te huren. Zodoende stimuleren zij een alternatieve en duurzame manier van consumptie. 

 

Op dinsdag 25 augustus 2015 werd tijdens de Fashion Week in Stockholm de nieuwste Spring Summer 2016 getoond. Van deze collectie kan je al stukken huren via de campaign site Lease the Look.

Filippa K
4
Foto © Filippa K
Filippa K
4
Foto © Filippa K

Deze looks zijn unieke samples voor de komende SS16 collectie en zijn daarom enkel beschikbaar in de maat small voor vrouwen en medium voor mannen. Aangezien deze kledingstukken de eerste exemplaren zijn van de productie zullen zij in verschillende kwaliteitsgraden zijn en soms verschillen van de collectie die later in de winkel te koop is. 

Alle looks huur je voor € 40,- inclusief transport en cleaning

Wij zijn alvast helemaal weg van dit maatschappelijk verantwoord concept. Who doesn’t want to care for our (fashion) world?!

10.09.2015
Geschreven door Yasmine De WildeWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten