0

Festivalproof met Miele

F
News

4

Festivals zijn fantastisch, maar één ding is gegarandeerd; je kleren zijn niet meer proper op het einde van dag. Gelukkig helpt Miele ons uit de nood!

Tomorrowland was weer de moeite dit jaar. Als de dj’s niet voor een heus spektakel zorgden, dan was het wel de indrukwekkende mainstage. Knallers zoals Steve Aoki en Martin Garrix zetten het prachtige podium in vuur en vlam.

Festivalproof met Miele
4
Foto © Miele
Festivalproof met Miele
4
Foto © Miele

De dj’s en het decor waren niet het enige opmerkelijke de voorbije dagen. Ook de Miele Laundry Garden was een opvallende gast tijdens het festival. Je kon bij de elektronicafabrikant terecht om -letterlijk!- je vuile was buiten te hangen. 

Het Duitse familiemerk installeerde enkele van hun kwaliteitsvolle wasmachines en droogkasten in de DreamVille en onfermde zich over de kleine en grote wasjes van de festivalgangers. De ideale manier dus om je was terug stralend en vlekkeloos te krijgen! 

Festivalproof met Miele
4
Foto © Miele

Voor zij die geen zin hadden om te wachten bij een wasmachine, was de Miele-app MobileControl de ideale oplossing. De app gaf een seintje zodra de was klaar was.

Thanks Miele for keeping us clean!

25.07.2016
Geschreven door Laura De SmetWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten