0

Feestelijke nagels

B
Nails

9

De accessoires maken de look en de nagels de beautylook! Wij gingen voor jullie op zoek naar de mooiste nagellak voor de feestdagen.

Met de feestdagen in zicht en die talloze paniekaanvallen om de juiste outfits mogen we niet vergeten om ook aan de details te denken. 

Die leuke kleedjes die we allemaal aantrekken tijdens de feesten trekken natuurlijk de meeste aandacht maar om volledig party proof te zijn moet je aan alles denken zelfs aan de kleinste details. Een prachtig kleed combineren met totaal foute schoenen, de verkeerde kousen of overdreven juwelen kunnen je outfit volledig afbreken. Denk dus niet enkel aan je outfit maar besteed ook aandacht aan het totaal pakket. En wat wordt er dan het vaakst vergeten? Je nagels, hoewel propere handen en verzorgde nagels zo belangrijk zijn! 

Tijdens de feestdagen zit je vaak lang aan tafel, je kleed valt dan minder op en de aandacht van je buren gaat al snel uit naar je handen. Zet er dus een leuk kleurtje op om je outfit volledig af te maken en een verzorgde indruk achter te laten. 

Feestelijke nagels
9
Foto © L'Oréal Paris
Feestelijke nagels
9
Foto © Essie
Feestelijke nagels
9
Foto © Hema
Feestelijke nagels
9
Foto © Opi

Het is feest en dat geldt ook voor je nagels! Glitters of leuke effectjes mogen dus zeker, maar let wel op als je outfit al opvallend is om je nagels wat subtieler te houden. 

Doe alvast wat inspiratie op & remember never forget that final touch!

Feestelijke nagels
9
Foto © Rimmel London
Feestelijke nagels
9
Foto © Sally Hansen
Feestelijke nagels
9
Foto © Bourjois
Feestelijke nagels
9
Foto © Maybelline
17.12.2015
Geschreven door Charlotte HintjensWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten