0

Feest!

F
News

2
22.12.2012
Geschreven door Leroy Aznam

Het jaar 2012 zal bij mij de boeken in gaan als het jaar dat ik te veel heb gefeest.

Naast het afstruinen van menig modefeestje (en die zijn er veel in Amsterdam), was ik ook vaak te vinden in een bruine kroeg of nieuwe club. Daarnaast heb ik afgelopen zomer bijna alle festivals aangedaan. Ik kwam namelijk op het briljante idee om verslag te doen van het festivalseizoen voor een streetstyle reportage. Ik struinde elke festival af, op zoek naar de ultieme festival looks, klik hier voor het volledige festivaloverzicht. Ik denk dat ik in 2013 wat rustiger aan ga doen en wat selectiever ga zijn met de feesten die ik bezoek. Want te veel feesten kost een hoop energie.

Tattoo-01
2
Foto © Leroy Aznan

Uiteraard gaat er zoals ieder jaar flink feest gevierd worden op maandag 31 december 2012, maar het allerlaatste feestje waar ik dit jaar op de dansvloer te vinden ben is ‘Valhalla’ in Amsterdam. Dit evenement is een samensmelting van alle feest-organiserende-paradepaardjes die Amsterdam rijk is. Pleinvrees, Dekmantel, GirlsLoveDJs, Apenkooi, Bar27, FORMAT, Colors, Backstage/Nachtdivisie, PaardenKracht en AIR  slaan de handen ineen voor de eerste Amsterdamse winterparade van bewogen en bevlogen elektronische muziek. Alles van disco tot techhouse, van deephouse tot onversneden techno en van UK house tot volkomen eclectische dansmuziek vindt hier zijn plaats.

Jullie horen het al, dit gaat een dolle boel worden in het weekend voor kerst! Terwijl ik dit schrijf, krijg ik te horen dat de kaartjes voor Lowlands op zaterdag 2 februari 2013  om 11:00 in de voorverkoop gaan. Ik word nu al onrustig over de feesten van 2013. First things first! Zaterdag 22 december 2012 eerst Valhalla en dan ga ik proosten op het overleven van het einde van de wereld.

Ik wil jullie alvast hele fijne feestdagen wensen, geniet van  het eten, familie, vrienden en alle andere loved ones!

Leroy.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten