0

Fashionweek: ons favoriete seizoen

F
News

9

Fashion liefhebbers, be prepared, want de mooiste tijd van het jaar is aangebroken. De big four maken zich klaar voor een festijn vol met fashion, street style en nieuwe trends.

Het startschot wordt morgen gegeven in de commerciële modestad New York. 26 dagen lang word je ondergedompeld in de wereld van designers waar je de nieuwste trends kan spotten voor de lente en zomer van 2017

Catwalk Fashion Week
9
Foto © Now Fashion
Catwalk Fashion Week
9
Foto © Luca Tombolini
Catwalk Jil Sander
9
Foto © Jil Sander

Na New York is het de beurt aan modesteden Londen, Milaan en Parijs. Ben je niet in het bezit van een felbegeerd kaartje om een show bij te wonen? Geen probleem, in de straten van de big four kom je als modeliefhebber zeker en vast aan je trekken. Naast de catwalk zijn de straten rond de locaties de place to be om de nieuwste modetrends te spotten. Vele celebrities, influencers en modeliefhebbers tonen hun mooiste fashionable outfit waar je veel gedurfde en creatieve looks kan bespeuren. Misschien is het wel een leuk idee om een citytrip te plannen naar Londen, Milaan of Parijs? Haal je fotografiekunsten naar boven en verras ons met de mooiste street style looks op sociale media.

Tiany Kiriloff front row Fashion Week
9
Foto © Dirk Alexander
Hanne Gaby Odiele draagt een jas van Sacai
9
Foto © Vogue
Molly Bair met een Loewe bag
9
Foto © Vogue
Doona Bae in Louis Vuitton
9
Foto © Vogue
Steffy Argelich en Lili Sumner
9
Foto © Vogue

Het is altijd smachtend uitkijken naar wat de ontwerpers voor ons in petto hebben. Wil je een aantal shows op de voet volgen? Meer en meer fashion designers kiezen ervoor om de show online te streamen. Zo komen de ontwerpers tegemoet aan de publieke interesse. 

Bij Belmodo stellen we elke dag de highlights met onze favorieten speciaal voor jou samen.

Enjoy!

08.09.2016
Geschreven door Lieselot LuykxWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten