1

Fashionista’s on New Years Eve

F
News

Het nieuwe jaar is alweer goed ingezet met de leukste feestjes, diners en bijhorende katers maar wat deden de fashionista’s eigenlijk op oudejaarsavond?

Over de hele wereld vieren ze op 31 december de overgang naar het nieuwe jaar. Wij zijn alvast benieuwd naar hoe de celebs het nieuwe jaar hebben ingezet!

I'm in Miami B*tch! Alexa Chung viert samen met haar boyfriend Alexander Skarsgard en enkele vrienden Nieuwjaar in Miami. In een parelwitte jurk zet ze het nieuwe jaar alvast goed in! 

Angel Lily Aldridge verwelkomde 2016 in Nashville samen met haar hubby Caleb Followill. Een kus voor haar geliefde en lieve, positieve woorden voor de rest van de wereld deelt ze enthousiast op haar Instagram.

Taylor Swift ging samen met Ruby Rose haar boyfriend Calvin Harris aanmoedigen in de Omnia nightclub in Las Vegas. Feest verzekerd! 

Suki Waterhouse genoot samen met BFF Cara Delevingne en St Vincent van een tropische Nieuwjaar in de Caraïben.

Hailey Baldwin was one lucky girl want zij vierde de overgang naar het nieuwe jaar met niemand minder dan Justin Bieber. Op haar Instagram postte ze zelf een foto van haar en Bieber, benieuwd wat dat brengt voor 2016! 

De voormalige Vicotria Secret Angel Karlie Kloss gunde haarzelf een kleine break en vierde Nieuwjaar rustig op St.Barths.  

Lea Michele viert de overgang naar 2016 samen met Glee-collega Becca Tobin in paradise. In matching kamerjassen genieten ze van de prachtige omgeving en de laatste ondergaande zon van 2015. 

Ook in België zet onder andere Joy Ana Thielemans samen met de één-crew het nieuwe jaar in op de Scheldekaaien in Antwerpen. Voor de allereerste keer zenden ze live het vuurwerk uit zodat iedereen kan meegenieten zonder in de koud moeten staan. 

04.01.2016
Geschreven door Charlotte HintjensBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo