0

FASHIONCLASH Festival kater

F
News

4
17.06.2014
Geschreven door Branko Popovic

Liep ik zondag nog door de stad met de vips en internationale gasten om vervolgens te genieten van fantastische collecties op de catwalk, is het nu ineens voorbij.

De afsluiting van het festival was een emotionele ontlading van het hele team dat er een jaar lang aan heeft gewerkt.

Zelf kijk ik terug met trots en vreugde. “Dit was de beste FASHIONCLASH ooit”, gericht naar iedereen backstage, schreeuwde mijn collega Nawie Kuiper, het uit na de laatste show.

Ciara-Monahan-Belmodo-Show
4
Foto © Branko Popovic

Het is heerlijk om de tweets en tags voorbij te zien komen van bezoekers en deelnemers, het is een kick om een festival neer te zetten waar mensen kunnen genieten van mode, waar vriendschappen ontstaan en waar talent schittert.

Maria-Gluck-Belmodo-show
4
Foto © Branko Popovic

De laatste dag werd afgesloten met zeer sterke collecties van het Belgische KRJST, tropische collectie van Ciara Monahan, kleur- en materiaalrijke ODIO & Jakub Pieczarkowski uit Polen, schone collectie van HOWL by Maria Gluck en prachtige couture van Yojiro Kake. De laatste is er 1'tje waar we veel van gaan horen. Ontwerper die de grootste reis moest afleggen, Ladrón de Guevara uit Peru, was voor mij persoonlijk 1 van de verrassingen.

Yojiro-Kake-Belmodo-show-1
4
Foto © Branko Popovic

Theater performer Milou van Duijnhoven sloot af met een indrukwekkende performance 'ICON' force me to watch. Let the FASHIONCLASH hangover begin.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten