0

FASHIONCLASH Festival in de maak

F
News

6
10.06.2014
Geschreven door Branko Popovic

Hoe gaat het achter de schermen bij FASHIONCLASH, die vraag wordt wel vaker gesteld.

Eigenlijk werken we de hele tijd aan het festival want we blijven zoeken, bedenken en brainstormen. Zo zitten Nawie Kuiper, Laurens Hamacher en ik (artistieke en management kern van de organisatie) nu al te evalueren en te denken wat we volgend jaar gaan doen. Het nieuwe thema staat al vast! Na de zomer beginnen we meteen met plannen, subsidie aanvragen en fondswerving. Eind van het jaar gaan de aanmeldingsformulieren online en begint het werven van talenten, vervolgens in het nieuwe jaar gaat alles in stroomversnelling.

BELMODO-GUEST-EDITOR-BRANKO-POPOVIC-4
6
Foto © Branko Popovic
BELMODO-GUEST-EDITOR-BRANKO-POPOVIC-5
6
Foto © Branko Popovic

Voor je het weet is het weer zover. En ineens is het dinsdag, mijn maag draait door het besef dat het over een paar dagen zover is. Maastricht maakt zich op voor het modespektakel van het jaar. Afgelopen zaterdag hebben we de mensen in de stad al getrakteerd met een sneak preview bij Mosae Forum. De banners en vlaggen sieren de stad, dat is overigens de 1ste keer en dat is een kick want nu kom je er echt niet meer omheen.

BELMODO-GUEST-EDITOR-BRANKO-POPOVIC-7
6
Foto © Branko Popovic
BELMODO-GUEST-EDITOR-BRANKO-POPOVIC-6
6
Foto © Branko Popovic

FASHIONCLASH Side Program locaties worden voorbereid, zo heeft Linda Friesen haar expo in de Bijenkorf al klaar en wordt er hard gewerkt aan de 1ste Fashion Freax pop-up store bij Mosae Forum waar de fashionista's donderdagochtend al terecht kunnen. Verder zijn Laurens en het Studio Stad team al volop bezig met het inrichten van de SAMdecorfabriek, dit weekend wordt de voormalige fabriek van de Mosa omgetoverd tot een magisch podium waar de talenten van de toekomst zullen schitteren. En daar doen het het voor!

BELMODO-GUEST-EDITOR-BRANKO-POPOVIC-8
6
Foto © Branko PopovicWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten