0

Fashion Week: what’s in my bag

F
Wishlist

4

Stop deze essentials in je tas en je overleeft zonder kleerscheuren de Fashion Weeks.

Aah, daar zijn ze weer: de Fashion Weeks. Hét hoogtepunt van het modejaar. Maar vergis je niet, Fashion Weeks zijn niet voor watjes. Het is 4 hectische weken lang van hot naar her lopen op je fashionable maar oh zo pijnlijke hakken. Met deze essentials in je handtas maak je het jezelf iets makkelijker. 

De handtas

Chatham lane harris bag - € 283
4
Foto © Kate Spade
PS1 Medium postman bag in baltic green - € 1550
4
Foto © Proenza Schouler
Paterson handtas - € 59,95
4
Foto © Aldo

De ideale handtas voor de Fashion Weeks is medium sized. Hoe mooi ook, een overvolle XXL tas van de ene show naar de andere meezeulen, is geen goed idee. Tegen het einde van de dag heb je gegarandeerd pijn aan je rug en schouders. Te klein is ook niet goed, want je hebt redelijk wat nodig om de dag door te komen. Een postman bag of crossbody zijn bijvoorbeeld perfect. Je kan hem kruiselings over je lichaam hangen, nonchalant aan je schouder laten bengelen of hem bij het handvat vasthouden. Een tas met veel vakjes is trouwens ook altijd interessant. Het is handig als elk item zijn eigen plaatsje heeft, zodat je geen uur naar je uitnodiging hoeft te zoeken. 

De essentials

  • Geloof me als ik zeg dat een paar extra ballerina’s in je handtas geen overbodige luxe is! Je kan tussen de shows door je voeten wat rust geven en snel je killer heels inwisselen voor een paar comfy ballerina’s. Die van repetto zijn heerlijk zacht en flexibel.

  • Laat je zorgvuldig gekapte haar niet verpesten door een onverwachte plensbui. Stop altijd een opvouwbare paraplu in je handtas.

  • Pleisters zijn een absolute must. Je weet nooit wanneer een blaar de kop opsteekt. Tijdens Fashion Week mag het allemaal wat specialer, dus laat die saaie huidskleurige pleisters maar thuis en troost je pijnlijke voetjes met deze cute ones van Flying Tiger.

  • Een lege telefoonbatterij tijdens Fashion Week is geen optie (wanneer wel eigenlijk?). Hoe moet je anders al die prachtige creaties en street style looks vastleggen? Zorg dat je altijd een draadloze telefoonlader bij de hand hebt. 

  • Noteer je favoriete looks in een old skool notieboekje. Doe zoals de echte fashion editors en koop er eentje van Smythson. Très chic! Bijna te mooi om in te schrijven. Bijna.

  • Zon of geen zon, een zonnebril komt altijd van pas tijdens Fashion Week. Om je wallen en vermoeide ogen te verbergen bijvoorbeeld.

14.02.2016
Geschreven door Laura DeboelWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten