5

Fashion Week: verstop je wallen

B
Skin care

Fashion Week is fun. Maar het is vooral hectisch, slopend en vermoeiend. Wij geven je enkele makkelijke trucjes mee zodat jij je wallen kan verstoppen.

Na een paar dagen van de ene show naar de andere hollen en weinig slaap, kunnen er al eens wallen optreden. Niet zo modieus. Je kan altijd een fashionable XXL zonnebril dragen, maar dat maakt het waarschijnlijk nog moeilijker om de show vanaf de 5e rij goed te zien. Gelukkig kennen wij een paar fantastische beautyproducten die je wallen laten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Scrol snel naar beneden!

Clinique Pep-Start Oogcrème

Pep-start oogcrème - € 25,90
5
Foto © Clinique

Een wakkere, frisse blik in slechts 3 seconden? Het kan met de Pep-start oogcrème van Clinique! De lichtgewicht oogcréme verfrist en egaliseert de huid rond vermoeide ogen direct. Dankzij de handige massage-applicator kan je het product gemakkelijk in kleine cirkelbewegingen rond je ogen 'swipen'. Je ogen ontzwellen onmiddellijk en donkere kringen verminderen zichtbaar.

Je kan de Pep-start oogcrème zowel onder als boven je make-up gebruiken. Als je de oogcrème eerst aanbrengt, wordt het effect van je concealer versterkt. Zeg maar vaarwel tegen je wallen, want dankzij dit product zie je ze nooit meer terug!

Kenzoki Crème Glacée

Crème Glacee Régénérante - € 58,70
5
Foto © Kenzoki

De Crème Glacée oogcrème van Kenzoki belooft zelfs de meest slaperige ogen wakker te laten worden. Bewaar de crème in de koelkast en breng hem elke ochtend met een zacht kloppende beweging aan onder je ogen voor een extra verkoelend en verkwikkend effect. Om ook de rest van je gezicht een healthy glow te geven, gebruik je de Crème Glacée Generante. Wie zegt dat je 8 uur per nacht moet slapen om er fris uit te zien?!

Estée Lauder Stress Relief Oogmasker

Laat je wallen verdwijnen met een oogmasker.
5
Foto © Yahoo

Vorige avond toch net iets te lang doorgezakt? Een lange werkdag of vermoeiende vlucht achter de rug? Verwen jezelf met het Stress Relief Oogmasker van Estée Lauder. Plaats de strips net onder je ogen, sit back en relax! 10 minuten later stralen je ogen opnieuw en heb je een frisse, wakkere blik. Niemand die het nog merkt dat je amper je bed hebt gezien!

Concealer

'Immaculate Complexion' Concealer - € 23,64
5
Foto © Nars

If all else fails, kun je nog altijd voor concealer gaan. Concealer bestrijdt de wallen niet, maar camoufleert ze. Let wel op dat je de juiste kleur gebruikt. Kijk goed naar de kleur van je donkere kringen en gebruik een concealer in een tegenovergestelde kleur. Paarskleurige tinten camoufleer je bijvoorbeeld met een concealer met gele ondertoon. Bij roodheid gebruik je een groen product. De meesten onder ons hebben echter last van blauwe kringen. In dat geval gebruik je een perzikkleurige concealer.

Concealer bestaat in allerlei vormen: stick, stift, crèmeExperimenteer er op los en ontdek wat het beste werkt voor jou.

15.02.2016
Geschreven door Laura DeboelBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nu in de Boutique


Faux Fur Pompoms - FringesShop now
Wedstrijden
AgendaWin een paaspakket van HEMA t.w.v. € 50

Deelnemen


Win € 500 shoppingbudget bij JUTTU

Deelnemen


Win 1 jaar gratis water van SipWell

Deelnemen

16.02.2017 - 14.05.2017

Pierre et Gilles: Clair-obscur

04.03.2017 - 03.09.2017

Het Modemuseum Hasselt: Across Japan

10.03.2017 - 30.04.2017

BRITA, 50 years of ideas

Ontdek meer

Guest editor

Valérie Messika

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win een paaspakket van HEMA t.w.v. € 50

Deelnemen


Win € 500 shoppingbudget bij JUTTU

Deelnemen


Win 1 jaar gratis water van SipWell

Deelnemen
Agenda

16.02.2017 - 14.05.2017

Pierre et Gilles: Clair-obscur

04.03.2017 - 03.09.2017

Het Modemuseum Hasselt: Across Japan

10.03.2017 - 30.04.2017

BRITA, 50 years of ideas

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo