0

Fashion films om naar uit te kijken

F
News

5

Fashionista én filmfreak. Het kan! Filmmakers slagen er keer op keer in om ons te inspireren. Films kijken is ook een manier om trends te spotten, toch?

Kostuumdrama's, biografieën, science fiction, romantische films, uit elk genre valt inspiratie te halen als het om mode gaat. Denk maar aan The devil wears pradaFunny FaceZoolander, Confessions of a shopaholic, ...

Deze verwachte films lijken ons ook interessant fashionwise.

Absolutely Fabulous: The Movie komt uit op woensdag 21 september 2016. Het komische duo Edina en Patsy beleven een fantastisch avontuur ... in stijl natuurlijk. Heel wat bekende sterren zoals Cara Delevigne en Kim Kardashian maken een appearance in de film. Can't wait!

Ook het drama Me before you ziet er niet alleen heartbreaking uit maar ook erg fashionable, maar met een actrice als Emilia Clarke kan dat ook niet anders. De film vertelt het verhaal van een knappe jonge dame die verliefd wordt op een verlamde man. Me before you wordt gereleased op woensdag 15 juni 2016.

Fashion films om naar uit te kijken
5
Foto © Nerdist
Fashion films om naar uit te kijken
5
Foto © Usatoday

Mode van de jaren 70 in een romantisch historisch drama. Met Emma Watson. Klinkt dat iets voor jou? Bekijk dan zeker Colonia. Deze Duitste film werd al in 2015 gemaakt maar wordt nu pas vrijgegeven aan het grote publiek. De film vertelt het verhaal van een sterke jonge vrouw die op zoek gaat naar haar ontvoerde man.

We blijven nog wat in de romantiekLa la land met Ryan Gosling (yummy) en Emma Stone is een liefdesverhaal over een actrice en een pianist. Beide zijn natuurlijk goed gekleed en superknap! Er is nog niet veel info vrijgegeven over de film maar de outfits on set zien er veelbelovend uit. La la land komt uit in december.

Fashion films om naar uit te kijken
5
Foto © Beautiful Ballad
Fashion films om naar uit te kijken
5
Foto © HawtCelebs

Het blijft nog even wachten op deze movies maar voorlopig hou jij je nog even zoet met deze klassiekers

27.04.2016
Geschreven door Florence Van de VeldeWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten