0

Fashion & Art

F
Looks

7
26.11.2015
Geschreven door Jon The Gold

Tegenwoordig heb ik er een gewoonte van gemaakt om interessante spots te bezoeken in Antwerpen.

Fashion & Art
7
Foto © Didier Van Hove
Fashion & Art
7
Foto © Didier Van Hove

Overdag valt er altijd wel iets nieuws te verkennen in hartje Antwerpen. De vele coffeeshops, restaurants, optredens, art-galeries, kledingwinkels en dergelijke meer maken het moeilijk voor me om eens thuis te chillen - en misschien TV te kijken - voor de verandering.

Maar zelfs dan... Wie kijkt er nog TV in 2015? The laptop is the new TV. Wees daar maar zeker van! En als je het mij vraagt ben je het op bepaalde dagen kotsbeu om achter je PC te zitten. Wanneer dat gebeurt, klap je liefst je laptop dicht en denk je even na over wat je graag hebt of doet.

Fashion & Art
7
Foto © Didier Van Hove

Wat mij gelukkig maakt naast fashion, food, fotografie en muziek is kunst. Na mijn laatste citytrips naar Berlijn en Londen heb ik een liefde ontwikkeld voor art galeries en musea. Wanneer ik voor een kunstwerk sta, kom ik eindelijk tot rust. Ik kan even vergeten wat er zich allemaal in de buitenwereld afspeelt en sshhhhhttttt.

Fashion & Art
7
Foto © Didier Van Hove
Fashion & Art
7
Foto © Didier Van Hove

Aangezien ik mezelf de belofte had gemaakt om meer kunstgalerijen en musea te bezoeken, ben ik het Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen gaan verkennen. Eén ding moet je wel weten; verkennen in mijn woordenboek staat gelijk aan genieten van de kunst en er mogelijk mee shooten.

Fashion & Art
7
Foto © Didier Van Hove

Terwijl we genoten van de lopende tentoonstelling ‘Democratische Luxe‘ , van Turkse Hüseyin Bahri Alptekin, namen we enkele foto’s van de kunstwerken én mijn Belmodo x O'ren sweater. Op die manier konden we de kunstwerken een beetje customizen à la Jon. Dit is nogmaals het bewijs dat fashion en kunst perfect op elkaar aansluiten!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten